🔥İndirim 🔥QP Bilişim Okula Dönüş Fırsatları🔥

Asus dual daha iyidir muhtemelen. Eagle da 5-10 derece fark eder.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman sen onlardan değilsin :)
Hocam 5-10 biraz çok değil mi ya?1k farka değer mi Asus dual?Yoksa patlatayım mı eagle'ı?

ASUS TUF GAMING B550M-E AMD AM4 anakarta ve Sapphire PULSE AMD RX 6700 XT 192 Bit GDDR6 12 GB bu kablolar tamamen uyumlu mu ve program üzerinden istediğimiz renkleri atayabiliyor muyuz?
@Ckribrahim hocam bu sorumu cevaplar mısınız rica etsem?

Bu fiyatlar nee aşşşşşırı iyi "al sata gider mi"ciler gelmeden çökün ben de aldım 1er tane sleeved 🔥🔥🔥🔥

Hocam 5-10 biraz çok değil mi ya?1k farka değer mi Asus dual?Yoksa patlatayım mı eagle'ı?
Asus dualin üstüne 5 10 çok değil. 65 derece desek 75 gibi düşün. 1k farka değmez. Bu arada net 10 olmaz daha düşük olur muhtemelen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatlar nee aşşşşşırı iyi "al sata gider mi"ciler gelmeden çökün ben de aldım 1er tane sleeved 🔥🔥🔥🔥
Harbiden kimse sormadı daha :D

Bazı ürünlerde aşırı güzel indirimler var bulduklarımı atıcam. İlk bulduklarımı atıyorum fiyatlar efsaneeeee.

Anakart ve ekran kartı uzatma kablolarında şunu sormak istiyorum; bazı psu larda 18awg bazılarında 16 awg kablolar var. Diyelim bizdeki psu nun kabloları 16 awg. Bunlarla uyumsuzluk yaşar mı?

Anakart ve ekran kartı uzatma kablolarında şunu sormak istiyorum; bazı psu larda 18awg bazılarında 16 awg kablolar var. Diyelim bizdeki psu nun kabloları 16 awg. Bunlarla uyumsuzluk yaşar mı?
Buda 16AWG zaten.

Öyleyse 18 awg ile de çok rahat uyum sağlar diyebilir miyiz? Bildiğim kadarıyla 16 awg daha iyi.
Ondan tam emin değilim ama yukarı doğru gittiğinde inceliyor diye biliyorum. Net bilgim yok.

Gözlerim Ryzen 5 5600 ü aradı ama bulamadı :/ . Yine de süper kampanya. Özellikle RX 6700 XT alacak olanlar kesinlikle kaçırmasın.

SSD yi hangi ara bitirdiniz aga. İnş 1tb SSD yeter fury renegade almıştık. 2tb için iyi fiyattı.

Geri