Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
EvetŞimdi toplam 16 pin mı oluyor 6+2 2 adet denilmiş.
EvetŞimdi toplam 16 pin mı oluyor 6+2 2 adet denilmiş.
Çok iyi paylaşım için teşekkürler aldım 1 tane.
Rica ederim çok önce fark etmiştim ama format atıyordum bir arkadaşa o yüzden konusu biraz geç oldu. Ama stoğu biten ürün olmamış yetiştik yaniÇok iyi paylaşım için teşekkürler aldım 1 tane.
Evet. Mesela benim 3070 14 pin. 8 pin ve 6 pin şeklinde takıyorum 2 pin boşa çıkıyor.Şimdi toplam 16 pin mı oluyor 6+2 2 adet denilmiş.
Öyle deme ne öğrenciler var ama burada değiller BMW ile okula gidip akşam olduğu zaman cafede anahtarını masanın üstüne koyanlar burada takılmıyor onlarİndirim yapmaları güzel de 'Okula Dönüş` adı altında olması bi benim mi garibime gidiyor. Öğrenci ne yapsın Sleeve kabloyu Rtx 3080Ti`yi
Hocam niye öyle dedin, şirkette çalışıyorum ben de, bende de araba var b.muhendisligi 4. Sınıfım..Öyle deme ne öğrenciler var ama burada değiller BMW ile okula gidip akşam olduğu zaman cafede anahtarını masanın üstüne koyanlar burada takılmıyor onlar
Anahtarı cüzdan sigara ve nargile 4lüsü var mı ?Hocam niye öyle dedin, şirkette çalışıyorum ben de, bende de araba var b.muhendisligi 4. Sınıfım..
Hocam soğutması iyi mi?Asus dual ile arada kaldım.2 tane alman lazım o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
RX 6700 XT ekledim
Yok ben pek sevmem öyle, sigara alkol falan benden uzak şeyler.Anahtarı cüzdan sigara ve nargile 4lüsü var mı ?