Dilerseniz çift ekran kartı dilerseniz o portalara mesela m.2 yuvası ethernet girişi gibi şeyler takılabilir. Bu ürün gibi https://app.hb.biz/OEBtcQLi4LMwbunu yeni eklemişsiniz görmemişim. Mesela bu attıgınız kartın ekran kartı girişinin biraz altında , alt alta 3 tane daha ekran kartı girişiyle aynı girişten var, ATX anakartlarda hep oluyor ne için onlar acaba
Onu koyarsa üst modelleri nasıl satacak ?bu bazı anakartlarda neden m2 ssd için heatsink koymuyorlar ya çok mu zor anlamıyom ki, mesela b850 gigabayte da neden yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus Prime B850M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart çok iyi ama bana wi-fi lazım hocam ya
Var o anakartta m2 ler de soğutucu fotoğraftayok ama var normaldebu bazı anakartlarda neden m2 ssd için heatsink koymuyorlar ya çok mu zor anlamıyom ki, mesela b850 gigabayte da neden yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus Prime B850M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart çok iyi ama bana wi-fi lazım hocam ya
Bence hiç yapma sonra keşke 5080 alsaydım dsrsin aklın kalır5080nı 9 taksitle 63e almıştım iptal edip 5070ti 9 taksitle mi alsam kararsız kaldım![]()
Son dakika amazondan 4k fly combo dron aldım,telefonumu elimden bırakmam lazım
Ben muhtemelen bunu düşürurumArkadaşta varçok memnun kalacaksın
teşekkürler.
bu daha mantıklı