🔥İndirim Efsane Cuma Sonrası Halen İndirimde Olan Ürünler

:giggle: bunu yeni eklemişsiniz görmemişim. Mesela bu attıgınız kartın ekran kartı girişinin biraz altında , alt alta 3 tane daha ekran kartı girişiyle aynı girişten var, ATX anakartlarda hep oluyor ne için onlar acaba
Dilerseniz çift ekran kartı dilerseniz o portalara mesela m.2 yuvası ethernet girişi gibi şeyler takılabilir. Bu ürün gibi https://app.hb.biz/OEBtcQLi4LMw

5080nı 9 taksitle 63e almıştım iptal edip 5070ti 9 taksitle mi alsam kararsız kaldım :D

bu bazı anakartlarda neden m2 ssd için heatsink koymuyorlar ya çok mu zor anlamıyom ki, mesela b850 gigabayte da neden yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus Prime B850M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart çok iyi ama bana wi-fi lazım hocam ya
Onu koyarsa üst modelleri nasıl satacak ?

bu bazı anakartlarda neden m2 ssd için heatsink koymuyorlar ya çok mu zor anlamıyom ki, mesela b850 gigabayte da neden yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus Prime B850M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart çok iyi ama bana wi-fi lazım hocam ya
Var o anakartta m2 ler de soğutucu fotoğraftayok ama var normalde

Arkadaşta var :) çok memnun kalacaksın
Ben muhtemelen bunu düşürurum 😀 fiyatına baktım Almanya fiyatından 2 bin aşağıda alayım dedim. Aslında mini 3 üstü almayı düşünüyordum ama fiyatlar hiç düşmedi, bir ara Teknosa da 27 bine mini 5 gördüm ama güvenemedim sonuçta yarı fiyatına iptal kesin gibi bir şeydi.

Dostlar konuda paylaşılan bu monitör mü LINK , yoksa bunu mu almalıyım LINK . 2k olarak tercih yardımcı olur musunuz lütfen kararsız kaldım. Konuda ki monitör ile 2. attığım arasında.

Geri