Kart hareketlerinin fotoğrafını müşteri hizmetlerinin mail adresine atarsan yardımcı olabilirler.Aga kart hareketlerini baktım qp sitesine yapmıs oldugum harcama gözüküyor ama şipariş listem boş
Attım reis bütün bilgileri yazdım herseyi hangi adrese teslim yapılacak olduğunu bile yazdım.Kart hareketlerinin fotoğrafını müşteri hizmetlerinin mail adresine atarsan yardımcı olabilirler.
keşke forumda danışsaydın bu site sıkıntı
Sıkıntı lı mı ? Birçok ürün aldım sorun yaşamadım. Ayrıca Sorun sitenin ödeme sistemi ile alakalı. qp yi telefon ile arayıp ve ödemenin çekildiğini kanıtlayan belgeleri mail atarsınız sorun çözülür.
Kanitlayabilecek olan şey bu var reis, bir de ücret ödeyecek olduğum zaman 3d secure sırasında gönderilen kodSıkıntı lı mı ? Birçok ürün aldım sorun yaşamadım. Ayrıca Sorun sitenin ödeme sistemi ile alakalı. qp yi telefon ile arayıp ve ödemenin çekildiğini kanıtlayan belgeleri mail atarsınız sorun çözülür.
Kanitlayabilecek olan şey bu var reis, bir de ücret ödeyecek olduğum zaman 3d secure sırasında gönderilen kod
Dekont çıktısını nasıl alırım?dostum firma ile iletişime geçtiniz mi ?
Ayrıca ilk önce bankayı da arayın ödeme karşı tarafa yapılmış mı yoksa arada mı kalmış. Sonra qp yi arayıp görüşün.
Bu görüntü uygun değil. Dekont çıktısı alın.
Dekont çıktısını nasıl alırım?
Mail olarak aldım reis elde ben üstteki fotoğrafı atmıştımuygulama üzerinden veya internet bankacılı üzerinden yapılan işlem için dekont alacaksınız mail adresinize falan göndertin kalsın kanerda
Mailde onlara yeniden mail mi atmalıyım ve neler yazmalıyımMail olarak aldım reis elde ben üstteki fotoğrafı atmıştım
Mail olarak aldım reis elde ben üstteki fotoğrafı atmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mailde onlara yeniden mail mi atmalıyım ve neler yazmalıyım
Canını hiç sıkma eğer sendrn para gittiyse ürün gelmediyse bankanı ara ürünümü yollamadılar de gerisini banka hallediyor. Adamlar sana yalvarır sikayetini geri çek diyeArkadaşlar
Sipariş verdim 3d secure ile birlikte daha sonra hata aldım no matches bir şey diyordu tekrar sipariş vermeye denedim ve bakiye yetersiz dedi bakiyemi baktım bakiyemden para çekilmiş ama siarpişlerim kısnmında gözükmüyor? Yardım eder misiniz? Müşteri hizmetlerini aradım dekont falan mail atın dediler dekont bir şey gelmedi .d'msi b550 a pro am4 atx anakart' için arama sonuçları
www.qp.com.tr
Bu forum olmasa kafayı yerdik iyice rahatlıyorum iyice yawCanını hiç sıkma eğer sendrn para gittiyse ürün gelmediyse bankanı ara ürünümü yollamadılar de gerisini banka hallediyor. Adamlar sana yalvarır sikayetini geri çek diye
Reis dekont gelmedi bankamın mobilinden kart hareketlerini girdim dekont vardı gönder maile dedim geldi ve yazdım qp iletişime bakalım nolcakE posta adresine bi baksana dekont oraya gelmiş mi diye
Bankaya kayıtlı e postana ve Qp hesabının e postasına bi bak ustam