Neler Yeni

Çözüldü✓ QP Bilişim sipariş sorunu

cagr30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Çağrı Dürü
Aga kart hareketlerini baktım qp sitesine yapmıs oldugum harcama gözüküyor ama şipariş listem boş
Kart hareketlerinin fotoğrafını müşteri hizmetlerinin mail adresine atarsan yardımcı olabilirler.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Kart hareketlerinin fotoğrafını müşteri hizmetlerinin mail adresine atarsan yardımcı olabilirler.
Attım reis bütün bilgileri yazdım herseyi hangi adrese teslim yapılacak olduğunu bile yazdım.

RmzDayi

80+ Silver
keşke forumda danışsaydın bu site sıkıntı

Sıkıntı lı mı ? Birçok ürün aldım sorun yaşamadım. Ayrıca Sorun sitenin ödeme sistemi ile alakalı. qp yi telefon ile arayıp ve ödemenin çekildiğini kanıtlayan belgeleri mail atarsınız sorun çözülür.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Sıkıntı lı mı ? Birçok ürün aldım sorun yaşamadım. Ayrıca Sorun sitenin ödeme sistemi ile alakalı. qp yi telefon ile arayıp ve ödemenin çekildiğini kanıtlayan belgeleri mail atarsınız sorun çözülür.
Kanitlayabilecek olan şey bu var reis, bir de ücret ödeyecek olduğum zaman 3d secure sırasında gönderilen kod
IMG_20200723_101317.jpg

RmzDayi

80+ Silver
Kanitlayabilecek olan şey bu var reis, bir de ücret ödeyecek olduğum zaman 3d secure sırasında gönderilen kod

dostum firma ile iletişime geçtiniz mi ?
Ayrıca ilk önce bankayı da arayın ödeme karşı tarafa yapılmış mı yoksa arada mı kalmış. Sonra qp yi arayıp görüşün.
Bu görüntü uygun değil. Dekont çıktısı alın.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
dostum firma ile iletişime geçtiniz mi ?
Ayrıca ilk önce bankayı da arayın ödeme karşı tarafa yapılmış mı yoksa arada mı kalmış. Sonra qp yi arayıp görüşün.
Bu görüntü uygun değil. Dekont çıktısı alın.
Dekont çıktısını nasıl alırım?

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
uygulama üzerinden veya internet bankacılı üzerinden yapılan işlem için dekont alacaksınız mail adresinize falan göndertin kalsın kanerda
Mail olarak aldım reis elde ben üstteki fotoğrafı atmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mailde onlara yeniden mail mi atmalıyım ve neler yazmalıyım

RmzDayi

80+ Silver

Mailde onlara yeniden mail mi atmalıyım ve neler yazmalıyım

İlk olarak banka ile görüş ödeme karşı tarafa geçmiş mi
Sitenin ödeme ekranında hata aldığını ve hesabından paranın çekildiğini söyle. Bankadan para çıkmış evet acaba karşı tarafa geçti mi ?
Geçti ise qp bilişimi ara ve durumu anlat.

Uğur Yıldız

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Uğur Yıldız
E posta adresine bi baksana dekont oraya gelmiş mi diye
Bankaya kayıtlı e postana ve Qp hesabının e postasına bi bak ustam

gaclaruhgelio

80+ Bronze
Arkadaşlar
Sipariş verdim 3d secure ile birlikte daha sonra hata aldım no matches bir şey diyordu tekrar sipariş vermeye denedim ve bakiye yetersiz dedi bakiyemi baktım bakiyemden para çekilmiş ama siarpişlerim kısnmında gözükmüyor? Yardım eder misiniz? Müşteri hizmetlerini aradım dekont falan mail atın dediler dekont bir şey gelmedi .d
Canını hiç sıkma eğer sendrn para gittiyse ürün gelmediyse bankanı ara ürünümü yollamadılar de gerisini banka hallediyor. Adamlar sana yalvarır sikayetini geri çek diye

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Canını hiç sıkma eğer sendrn para gittiyse ürün gelmediyse bankanı ara ürünümü yollamadılar de gerisini banka hallediyor. Adamlar sana yalvarır sikayetini geri çek diye
Bu forum olmasa kafayı yerdik iyice rahatlıyorum iyice yaw :D

E posta adresine bi baksana dekont oraya gelmiş mi diye
Bankaya kayıtlı e postana ve Qp hesabının e postasına bi bak ustam
Reis dekont gelmedi bankamın mobilinden kart hareketlerini girdim dekont vardı gönder maile dedim geldi ve yazdım qp iletişime bakalım nolcak

Top Bottom