saolun ama çok geç kaldıQP bilişim yurtdışından getirtmiyor benim bildiğim, onu yapan Nanakatolog firmasıydı. Bayram araya girdiği için ve o günlerde büyük ihtimalle çalışılmadığı için şu an karışıklık vardır en kısa zamanda gelir. Hayırlı olsun güzel RAM'ler
Bende T6 Ultra aldım indirimden trendyol üzerinden. O sipariş de hala kargoda değil.saolun ama çok geç kaldı
Aga 800tlye vardı bu ramler28inde verdim siparişi ayın 5i oldu hala hazırlanıyor diyorlar yurt dışından mı geliyor anlamadım
3 tane var bundan hepsi aynı değil ürün kodları farklı olabilir.Aga 800tlye vardı bu ramler
@crazyreign önerdi.Bayram olduğu için gecikebilirler ayrıca taş gibi ram almışsınız.
Qp bilişim hızlı bir firma bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Arkadaşlarda yazmış, bayramda sipariş verdiğiniz için bir karışıklık vardır. Arayıp söylerseniz bugün kargoya verirler. Ben ne zaman ordan sipariş etsem yarım saate kargoya veriyorlar.28inde verdim siparişi ayın 5i oldu hala hazırlanıyor diyorlar yurt dışından mı geliyor anlamadım
ürün kodları farklı3 tane var bundan hepsi aynı değil ürün kodları farklı olabilir.
eywallah reisim <3@crazyreign önerdi.
CL 18' i düzeltmesi ise benden