Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- yiğit
merhaba elimde quadro ekran kartı var mikroskop altında incelemeler vs yapmak için kullandığımız sistemde 2 adet quadro ekran kartımdan da görüntü alamıyorum bu kartlar nasıl çalışır ne yapmam gerek biraz yabancısıyım bios üzerinden extra bir ayar vs gerekiyor mu bilmiyorum, kartla biosa kadar sadece 2 kez girebildim harici durumlarda karttan etki alamıyorum başka bir kart taktığımda anakart sorunsuz çalışıyor sorunun kartta olacağını düşünmeyin çünkü görüntü veriyor normalde türkçe kaynak bulamadım yardımcı olmak isterseniz seve seve dinlerim iyi forumlar
quadro nvs 450 ve quadro nvs 280 olması lazım kartları monitör algılıyor hatta biosa kadar ekran tamamıyla geliyor fakat bios logosu yükleme esnasında monitör güç tasarrufuna geçiyor sorunu anlayamadığım gibi adlandıramadım da
Mesaj otomatik birleştirildi:
quadro nvs 450 ve quadro nvs 280 olması lazım kartları monitör algılıyor hatta biosa kadar ekran tamamıyla geliyor fakat bios logosu yükleme esnasında monitör güç tasarrufuna geçiyor sorunu anlayamadığım gibi adlandıramadım da