Neler Yeni

Yardım R25 Için Hangi Balatayı Almalıyım?

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Merhabalar, 2017 model R25 motorum var, arka balatası bitmek üzere, değiştirmişken ön balatasını da değiştirebilirim. internetten araştırdım ancak güncel bir konu bulamadım. Ustalara da pek güvenmiyorum, ellerindeki balataları bu en iyisi diyerek satmaya çalışıyorlar çünkü. R25 için önerebileceğiniz balata çeşidi ve markası varsa sevinirim.

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
Merhabalar, 2017 model R25 motorum var, arka balatası bitmek üzere, değiştirmişken ön balatasını da değiştirebilirim. internetten araştırdım ancak güncel bir konu bulamadım. Ustalara da pek güvenmiyorum, ellerindeki balataları bu en iyisi diyerek satmaya çalışıyorlar çünkü. R25 için önerebileceğiniz balata çeşidi ve markası varsa sevinirim.
butceniz varsa orijinalini alin hocam

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,260
İsim
.
Servisine sor hangi markayı kullanıyorsa onu tak

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
butceniz varsa orijinalini alin hocam
var hocam ancak ondan da emin olamadım çünkü bazı arkadaşlar orijinal alacağına brenta ya da ebc midir nedir onu al yazmışlar, o yüzden buraya da bir sorayım dedim

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
var hocam ancak ondan da emin olamadım çünkü bazı arkadaşlar orijinal alacağına brenta ya da ebc midir nedir onu al yazmışlar, o yüzden buraya da bir sorayım dedim
hocam orijinal almaniz her zaman daha saglikli olacaktir

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servisine sor hangi markayı kullanıyorsa onu tak
Servis yağ değişiminde yamalube kullanıyor ancak 10 kişiden 9 u yamalube yerine motul yağlarını öneriyor. Balatayı da orijinal takıyorlar servis, olmazsa orijinal alacağım zaten

CoNKeR

80+ Bronze
Kışın çok motora binmiyorsanız, yarı sinterli alabilirsiniz. Ama her zaman motora biniyorum diyorsanız organik bir balata alın.
Sinterli balata daha iyi tutuş sağlar, daha çabuk soğur (yoğun fren kullanımlarında çok ısındığı için), bu yüzden kışın fren hissiyatı düşer. Ayrıca diski daha çok yıpratır.
Organik ise yeterli tutuşa sahiptir, ama bir sinterli kadar değil, daha yumuşaktır, kışın fren hissiyatı daha iyidir, diske daha az zarar verir.
Yarı sinterli ise bu ikisinin karışımı.

Bana sorarsan, lastiklerin iyi değilse güzel bir lastik al, fren balatalarını da orjinal(orjinalleri organik balata) taktır.

Son düzenleme:
Top Bottom