R25 SATIP CF 450SR ALMAK

yeni modelleri olmadığı için düşünmüyorum pek.
Svartpilen 401 ve duke 390 ilgimi çekti yeni modellerinden haberim yoktu.
şimdi onlar arasında düşünüyorum. bir endişem bu motorlar kısa diye hatırlıyorum artçıyla sıkıntı yaşarmıyım
Hocam eğer racing istiyorsanız KTM nin RC390'ı var Duke ile pek bı farkı yok sadece daha garenajlı

yeni modelleri olmadığı için düşünmüyorum pek.
Svartpilen 401 ve duke 390 ilgimi çekti yeni modellerinden haberim yoktu.
şimdi onlar arasında düşünüyorum. bir endişem bu motorlar kısa diye hatırlıyorum artçıyla sıkıntı yaşarmıyım
bu iki modelde de artçıyı sele konforunu falan unut. senin makinanı sattıktan sonra eline kalacak para nedir ? ona göre öneride bulunayım sana.
+ r25'ten sonra cadde motoruna geçerim boyum 1.80 civarı dersen alacağın tek makina duke 390 haberin olsun. Direkt al bin keyfini çıkar.

Son düzenleme:
bu iki modelde de artçıyı sele konforunu falan unut. senin makinanı sattıktan sonra eline kalacak para nedir ? ona göre öneride bulunayım sana.
+ r25'ten sonra cadde motoruna geçerim boyum 1.80 civarı dersen alacağın tek makina duke 390 haberin olsun. Direkt al bin keyfini çıkar.
bütçe 220k civarları. Kafam çok karışık şuandada xmax düşünüyorum :D 2020 model 10-15k kmde falan

bütçe 220k civarları. Kafam çok karışık şuandada xmax düşünüyorum :D 2020 model 10-15k kmde falan
r25'ten max scooter'a geçtiysen senin kafa karışıklığını ben bile çözemem kardeşim üzgünüm :LOL:

Eğer halen satmadıysanız kesinlikle satmayın. R25 piyasası gibi uçuk bir piyasada o motoru elinizdeyken satmak çok saçma olur. R25 gayet güzel bir motor şahsen altımda bir Yamaha varken ve bu kadar iyi piyasası varken satmazdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,490
Üyeler
188,430
Son üye
kaganhan06579
Geri