R25 SATIP CF 450SR ALMAK

respawies

80+
Reaksiyon skoru
74
2016 Model 27k kmde r25 sahibiyim yakın zamanda cf 450sr almayı düşünüyorum satıp ne düşünüyorsunuz?. Ek olarak kafama takılan 450sr değilde onun yerine 1 tane sıfır Husqvarna svartpilen 250 1 tanede sıfır rks grace 202 almak.
450sr şuana kadar çok sağlam gözüküyor ama 2 motor almakta mantıklı olabilir. fikriniz nedir?

Svartpilen 401 cafe racer sınıfı güzel makina.

naked sınıfı ise ktm duke 390 daha mantıklı.

ama r25 satıp gidip çin malına para bayılmak canım sıkılıyor japondan sonra biraz aksiyon arıyorum demek gibi bir şey bana göre.

Bence motorunuzdan memnunsanız 450sr a geçmeyin,tamam daha güncel bi motorsiklet şekli de çok güzel ama bir japon kalitesinde olamaz,motorunuzda düşük kilometrede zaten satsanız aynısını bulamanız zor olur bence japondan devam edin.

Bence motorunuzdan memnunsanız 450sr a geçmeyin,tamam daha güncel bi motorsiklet şekli de çok güzel ama bir japon kalitesinde olamaz,motorunuzda düşük kilometrede zaten satsanız aynısını bulamanız zor olur bence japondan devam edin.
makyaj satıyorlar. dilimizde tüy bitti de hala benelli qj motor ve cf moto muhabbeti dönüyor forumda. ikinci el temiz bakımlı bir japon'u çinlinin en kralına değişmem.

makyaj satıyorlar. dilimizde tüy bitti de hala benelli qj motor ve cf moto muhabbeti dönüyor forumda. ikinci el temiz bakımlı bir japon'u çinlinin en kralına değişmem.
Ya çok haklısınız fakat araya bütçe girdimi tüm olay değişiyor drift l 125 in 50 bin tl olduğu bi ülkede yaşıyoruz bende çin malı kullanıyorum fakat zorundayım 30k ya aldığım falcon mexico 150 motorum var şuanda 30k ya 2006 model ybr bile alamazsın.Motor iyi güzel ciddi bir problem çıkarmadı 5000 km oldu zinciri sık sık yağlarım 1500km de motul yağ koyarım ben ona bakarım o da bana bakar mevzu bu eğer bütçe varsa japon, yoksa farketmez mevzu bu 😅.

2016 Model 27k kmde r25 sahibiyim yakın zamanda cf 450sr almayı düşünüyorum satıp ne düşünüyorsunuz?. Ek olarak kafama takılan 450sr değilde onun yerine 1 tane sıfır Husqvarna svartpilen 250 1 tanede sıfır rks grace 202 almak.
450sr şuana kadar çok sağlam gözüküyor ama 2 motor almakta mantıklı olabilir. fikriniz nedir?
4-5 ay sonra Allah nasip ederse eğer cc yükselticem ve r25 e 200+ para bayılmak yerine 450 sr veya 250 sr planım var.Şahsen ama 450sr a daha sıcak bakıyorum fazla olumlu yorum vs yok top speed cart curt mevzusunda evet ama gayet sağlam bir makine gibi ve kalıplı durduğu için tercih sebebim 450sr a şans verebilirsiniz yani bence+

Ya çok haklısınız fakat araya bütçe girdimi tüm olay değişiyor drift l 125 in 50 bin TL olduğu bi ülkede yaşıyoruz bende çin malı kullanıyorum fakat zorundayım 30k ya aldığım falcon mexico 150 motorum var şuanda 30k ya 2006 model ybr bile alamazsın.Motor iyi güzel ciddi bir problem çıkarmadı 5000 km oldu zinciri sık sık yağlarım 1500km de motul yağ koyarım ben ona bakarım o da bana bakar mevzu bu eğer bütçe varsa japon, yoksa farketmez mevzu bu 😅.
mondial drift çok daha iyi inan bana. en azından yıllardır bu ülkede peynir ekmek gibi satılıyor ve servis ustaları işin piri olmuşlar.
çin üretiminde temel sıkıntı ne biliyor musun hocam ? aynı banttan iki ayrı motor bloğu geldi diyelim bir motoru ahmet satın aldı diğerini sen. biri patladı diğeri 50k km yol yaptı. kalite kontrol yok. karpuz misali kime denk gelirse. zaten bu kalite kontrol ve işin mühendislik kısımlarını çözmeleri için net olarak bir 10 15 yıla daha ihtiyaçları var. bakıyorum her yıl düzelme var mı diye yok. vites geçişleri kalas gibi dehşet kötü bir şanzuman ama gel gelelim bu çinli arkadaşlar ne yapıyor. makyaj. evet bu konuda iyiler. motordan anlamayan kişilerde makyajı güzel diye tercih ediyorlar. bütçe'yi konu dışında tutarak bunları yazdım

450SR, 140 km/h`den sonra sıkıntı yapıyor. Şuana kadar öneren motorcu görmedim.

mondial drift çok daha iyi inan bana. en azından yıllardır bu ülkede peynir ekmek gibi satılıyor ve servis ustaları işin piri olmuşlar.
çin üretiminde temel sıkıntı ne biliyor musun hocam ? aynı banttan iki ayrı motor bloğu geldi diyelim bir motoru ahmet satın aldı diğerini sen. biri patladı diğeri 50k km yol yaptı. kalite kontrol yok. karpuz misali kime denk gelirse. zaten bu kalite kontrol ve işin mühendislik kısımlarını çözmeleri için net olarak bir 10 15 yıla daha ihtiyaçları var. bakıyorum her yıl düzelme var mı diye yok. vites geçişleri kalas gibi dehşet kötü bir şanzuman ama gel gelelim bu çinli arkadaşlar ne yapıyor. makyaj. evet bu konuda iyiler. motordan anlamayan kişilerde makyajı güzel diye tercih ediyorlar. bütçe'yi konu dışında tutarak bunları yazdım
Size kesinlikle katılıyorum hocam.Benim motorun da ustasını bulmak zor olmuyor tanıdık oldumu çok bi problem çıkmıyor zaten halihazırda karbüratörlü bi motor olduğu için basit sistem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

450SR, 140 km/h`den sonra sıkıntı yapıyor. Şuana kadar öneren motorcu görmedim.
Aynen 140 tan sonra kafa sallama rivayeti var bende duydum ama karşılaşmadım doğru mudur yanlış mıdır bilemem.

140 tan sonra kafa sallama rivayeti var bende duydum ama karşılaşmadım doğru mudur yanlış mıdır bilemem.
İncelemelerde söyleyenler var bir de bir kaç motorcuya sordum onlarda aynı şeyi söylediler. Ezbere mi konuştular kulakdan dolma bilgilerle mi söylediler bilmem ama almayı planlıyorsan detaylı araştırılman gerek. Motor piyasasını 1 senedir takip etmiyorum o bütçede ne var bilmiyorum ama R25`den bence 450sr ye geçilmez, illa bir aksiyon yapacak olsam 2016 R25`den 2019+ model R25 ya da MT25`e geçebilirdim. Ya da CBR500R felan.

Ben yabancı kaynaklardada baya araştırdım 450sr kötü değil yorumlara göre. Ancak endişem şu motor yeni olduğundan kronik sıkıntısı çıkarmı belli değil hadi çıkmadı diyelim ben bu motorla diyelimki 20000 km yaptım sonra satayım dedim. 20bin kmde bu motora alıcı çıkıcakmı çünkü genel olarak piyasa çin malı diye ön yargılı.
R25 i satıp üstüne 100k koyup alınacak adam gibi motor yok. model yükseltmek konusunda kararsızım şahsen. 3 yıldır kullanıyorum insanın gözü bi 250cc üstünü arıyor ister istemez.
ninja 400 çıktı fiyatı 360 binlerde şaka gibi fiyatlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İncelemelerde söyleyenler var bir de bir kaç motorcuya sordum onlarda aynı şeyi söylediler. Ezbere mi konuştular kulakdan dolma bilgilerle mi söylediler bilmem ama almayı planlıyorsan detaylı araştırılman gerek. Motor piyasasını 1 senedir takip etmiyorum o bütçede ne var bilmiyorum ama R25`den bence 450sr ye geçilmez, illa bir aksiyon yapacak olsam 2016 R25`den 2019+ model R25 ya da MT25`e geçebilirdim. Ya da CBR500R felan.
kafa sallama mevzusu doğru ama 160 sonrası olarak duydum ben

Furkan hocamın dediği gibi CBR 500R var araştırmanı öneririm.

Furkan hocamın dediği gibi CBR 500R var araştırmanı öneririm.
yeni modelleri olmadığı için düşünmüyorum pek.
Svartpilen 401 ve duke 390 ilgimi çekti yeni modellerinden haberim yoktu.
şimdi onlar arasında düşünüyorum. bir endişem bu motorlar kısa diye hatırlıyorum artçıyla sıkıntı yaşarmıyım

Geri