R3 1200 vs gtx 1650 darboğaz

Adem Türk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
686
Arkadaşlar hazır sistem alacağım gaming gen tr den Asus tuf 1650 oc p modeli (p ne anlama geliyor?)
Ve ryzen 3 1200 işlemcisi var
Aynı işlemciye 5500xt olan sistem alıcaktım darboğaz yapar dediler Peki bu 1650 ye darboğaz yapar mı yapar ise ne kadar yapar? (570 i az çok beslediği söyleniyor 1650 de aynı segment)

az çok yapacaktır

Öncelikle R3 1200AF ile darboğaz yapmaz.
R3 1200 ise bilemiyorum.

1200AF kullanıyorum, RX570 için yetiyor.

Öncelikle R3 1200AF ile darboğaz yapmaz.
R3 1200 ise bilemiyorum.

1200AF kullanıyorum, RX570 için yetiyor.
Yapar. R3 1200 sıfır olarak alınmaz.
Aga işte biliyorum da ne kadar yapar çok mu kötü pişman mı olurum hazır sistem sonuöta Bi tık üstü ile fiyat farkı çok mesela %5 kayıp bana koymaz ayarı kısarım kullanırım zaten 1650 giriş seviye bir kart onu da göze almak lazım

Aga işte biliyorum da ne kadar yapar çok mu kötü pişman mı olurum hazır sistem sonuöta Bi tık üstü ile fiyat farkı çok mesela %5 kayıp bana koymaz ayarı kısarım kullanırım zaten 1650 giriş seviye bir kart onu da göze almak lazım
Çok fazla değil biraz yapar. Ama alma çünkü sıfır olarak alınmaz o işlemci boşa para harcama olur.

Ayarları kısarak işlemci yükünü azaltamazsn. Mesela oyun açıkken discord kapatman gerekir. 300-500 ne kadar ise fazla ver ileride ah be demek yerine iyiki dersin

Ayarları kısarak işlemci yükünü azaltamazsn. Mesela oyun açıkken discord kapatman gerekir. 300-500 ne kadar ise fazla ver ileride ah be demek yerine iyiki dersin

Aga mesela bu sistem dışında ben güzel bir rx 5500xt li sistem buldum gayet güzel fakat işlemci yine r1200 buna darboğaz yapıyor almak mantıklı olur mu belki ilerde işlemciyi değişirim o şekilde kullanmanın ne kadar zararını görürüm drpğ dışında ne problem yaratır

Arkadaşlar hazır sistem alacağım gaming gen tr den Asus tuf 1650 oc p modeli (p ne anlama geliyor?)
Ve ryzen 3 1200 işlemcisi var
Aynı işlemciye 5500xt olan sistem alıcaktım darboğaz yapar dediler Peki bu 1650 ye darboğaz yapar mı yapar ise ne kadar yapar? (570 i az çok beslediği söyleniyor 1650 de aynı segment)
Silikonunu öğrenirsen güzel bir oc ile sıkıntı yaşamazsın.

AF modeli yapmaz da normal 1200 yapabilir. 1650 ile 570 muadil gibi bir şeyler zaten.

Geri