+1CAHİL ORDUSU UFUKTA GÖZÜKTÜ !!!!!!!
ne diyorsun?
intel al kardeşim intel ryzen darboğaz yapar parçaları çok uyumlu seçmen lazım
Ne saçmalıyorsunuz?burkikurki cok haklı kesinlikle intel almıcaksan PC toplama
1- R yok soyadımda direk AslanFurkan Arslan adamların dediklerine bak ama ryzen darboğaz yapar diyor intel almayacaksan sistem toplama diyorlar
Yani anakartım m2 desteği yok o anlamda demeye çalıştım,İşlemci almamak daha mantıklı geliyor bana bir b450 bir anakart alıp çarpan kilidi yok diye biliyorum r3'te overclockla ciddi manada performans alabilecegimi düşünüyorum. İlerde de M2 ssd de takabilirim. Yoksa dediğin gibi 2.el işlemci bakmaya başlamalımıyım?1. ve 2. nesil Ryzen için evet.
3. nesilde Ryzen 3 3100 oyunda 1600 den daha iyi mesela.
Ügünüm abi R dedim gözler 8.5 numara olunca görmek zorlaşıyor bazen kendi adımı bile yanlış okuyorumNe saçmalıyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
1- R yok soyadımda direk Aslan
2- Şimdi gördüm haklısın.
alınmaz 1600 ateş pahası sıfırı 1100 1200 e satanlar varAnakartı değiştirmene gerek yok işlemciyi satıp 2. elden R5 1600 alabilirsin.
alınmaz 1600 ateş pahası sıfırı 1100 1200 e satanlar var
İşlemci değiş önce. R3 2200G nin O.C. potansiyeli yok zaten. M.2. SSD sonra alırsınYani anakartım m2 desteği yok o anlamda demeye çalıştım,İşlemci almamak daha mantıklı geliyor bana bir b450 bir anakart alıp çarpan kilidi yok diye biliyorum r3'te overclockla ciddi manada performans alabilecegimi düşünüyorum. İlerde de M2 ssd de takabilirim. Yoksa dediğin gibi 2.el işlemci bakmaya başlamalımıyım?