T.P.G.
80+ Titanium
O sıfır. Ben 2. el diyorum 650 700 arası bulunuyoralınmaz 1600 ateş pahası sıfırı 1100 1200 e satanlar var
O sıfır. Ben 2. el diyorum 650 700 arası bulunuyoralınmaz 1600 ateş pahası sıfırı 1100 1200 e satanlar var
link atabilir misin 1600 afO sıfır. Ben 2. el diyorum 650 700 arası bulunuyor
AMD işlemci konusunda bu bütçede daha iyi. Üst segmentte İntel daha mantıklı sadeceretro kardesim intele amd taktıgın için gozlerin bozulmus olabilir
AF yoktur. 14nm olan vardı geçen görmüştüm.link atabilir misin 1600 af
Troll müsün kalk git!furkan aRRRRRRslan kesinlikle haklısın
Teşekkür ederim işlemci bakmaya başlıyorum benİşlemci değiş önce. R3 2200G nin O.C. potansiyeli yok zaten. M.2. SSD sonra alırsın
14nm değil 1600 af yi 1200 1300 e satıyorlarAMD işlemci konusunda bu bütçede daha iyi. Üst segmentte İntel daha mantıklı sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
AF yoktur. 14nm olan vardı geçen görmüştüm.
Troll müsün kalk git!
batucum elini hızlı tut kapmasınlar ucuz islemicyiTeşekkür ederim işlemci bakmaya başlıyorum ben
2. elden mi? Vay anasını millet coşmuş.14nm değil 1600 af yi 1200 1300 e satıyorlar
düşük bütçede intel amdnin yanına yaklaşamaz iş K serisi ve 9. nesil ve 10. nesil girince intel performansı daha iyiikinci el işlemcide garanti felan lazım overclock yapılmış olabilir ama inteller imkanın varsa daha iyi bence
kazıklamayı artık hobi edinmişler2. elden mi? Vay anasını millet coşmuş.
Gerçi 7700K gibi 3300X dengi işlemciyi 2000tl ye vermeleri daha garip
bende 7700 var 2.el kaça satabilirim2. elden mi? Vay anasını millet coşmuş.
Gerçi 7700K gibi 3300X dengi işlemciyi 2000tl ye vermeleri daha garip
sen ne sacmalıyorsun troll musun kalk git lan burdan ekmeginde olan insanların parasına goz dikmis yazıklar olsundüşük bütçede intel amdnin yanına yaklaşamaz iş K serisi ve 9. nesil ve 10. nesil girince intel performansı daha iyi
kazıklamayı artık hobi edinmişler
ne diyosun kardeşim düşük bütçede yanına yaklaşabilir mi ?sen ne sacmalıyorsun troll musun kalk git lan burdan ekmeginde olan insanların parasına goz dikmis yazıklar olsun
kazıklama kelimesini senin için demedim zaten başka bir arkadaşla tartışıyoduksen ne sacmalıyorsun troll musun kalk git lan burdan ekmeginde olan insanların parasına goz dikmis yazıklar olsun