Neler Yeni

R3 2200g sistemde ekran gidip geliyor hangi parçada sorun var

efehanma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe
Kendim bir sistem toplamıştım r3 2200g asus prime a320m k xpg 16gb 3200mhz foem 450w psu lu sistemde oyun falan açınca ekran gidip geliyor vga kablomu değiştirdim 3000tl bütçem var monitörmü alayım ekran kartımı alayım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Alioskii

80+ Bronze
Kendim bir sistem toplamıştım r3 2200g asus prime a320m k xpg 16gb 3200mhz foem 450w psu lu sistemde oyun falan açınca ekran gidip geliyor vga kablomu değiştirdim 3000tl bütçem var monitörmü alayım ekran kartımı alayım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
rx580 al
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama güç kaynağın yetersiz gelebilir

Son düzenleme:

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Musa
Sistemin kapanması psu yada başka birşeyde olabilir markası nedir PSU nün ve parçalari düzgün montaj oldu mu

efehanma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemin kapanması psu yada başka birşeyde olabilir markası nedir PSU nün ve parçalari düzgün montaj oldu mu
Hepsini düzgünce monte ettim psu foem in 450w psu su maalesef 80+ sertifikası yok

Alioskii

80+ Bronze
İşlemcisindedir diye düşünüyorum problem. Bende de nadiren ekran gidiyordu o işlemcide.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsini düzgünce monte ettim psu foem in 450w psu su maalesef 80+ sertifikası yok
PSU yeterli şuan ama ekran kartı alacaksan psuda değişmen lazım. Minimum 550w öneririm.

efehanma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alioskii

80+ Bronze
İşlemciyimi değiştirsem direkt
İşlemci ne alacaksın? Çünkü apu olmadığı sürece ekran kartıda almak zorundasın. Bence elindeki parayla halledersin tamamen. Ben 2200g satıp aynı paraya kutulu fanlı 1600af almıştım. Hadi diyelim kutusuz fansız yine bulursun bence. 2000 civarına rx580 bulabilirsin. Kalan paraylada elindeki psu yu satıp iyi bi psu alabilirsin.

efehanma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe
İşlemci ne alacaksın? Çünkü apu olmadığı sürece ekran kartıda almak zorundasın. Bence elindeki parayla halledersin tamamen. Ben 2200g satıp aynı paraya kutulu fanlı 1600af almıştım. Hadi diyelim kutusuz fansız yine bulursun bence. 2000 civarına rx580 bulabilirsin. Kalan paraylada elindeki psu yu satıp iyi bi psu alabilirsin.
Cevabın için teşekkürler demin kasanın parçalarını söküp baktım işlemci pinlerine termal macun bulaşmıştı ve elimdeki macun iletken olabilir sorun bundan kaynaklımı

Alioskii

80+ Bronze
Cevabın için teşekkürler demin kasanın parçalarını söküp baktım işlemci pinlerine termal macun bulaşmıştı ve elimdeki macun iletken olabilir sorun bundan kaynaklımı
Zannetmiyorum sadece oyunlarda oluyorsa. Ondan dolayı olsa normal kullanımda da ekran giderdi bence. Yine de dikkat et pinlere zarar gelmesin. X şeklinde sür macunu.

efehanma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe
Zannetmiyorum sadece oyunlarda oluyorsa. Ondan dolayı olsa normal kullanımda da ekran giderdi bence. Yine de dikkat et pinlere zarar gelmesin. X şeklinde sür macunu.
Dediğin gibi yapıp oyuna girdim şuanlık bir sıkıntı görünmüyor hocam

Alioskii

80+ Bronze
Dediğin gibi yapıp oyuna girdim şuanlık bir sıkıntı görünmüyor hocam
İşe yaradıysa ne güzel. Yinede upgrade edesin falan gelir ileride dediklerim aklında bulunsun.

Top Bottom