E efehanma 80+ Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 28 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Efe 1 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Alioskii yazmış: İşe yaradıysa ne güzel. Yinede upgrade edesin falan gelir ileride dediklerim aklında bulunsun. Devamı için tıklayın... Zaten yükseltecektim bu sorun çıktı rx580 yine bakacağım inşaallah darboğaz yapmaz
Alioskii yazmış: İşe yaradıysa ne güzel. Yinede upgrade edesin falan gelir ileride dediklerim aklında bulunsun. Devamı için tıklayın... Zaten yükseltecektim bu sorun çıktı rx580 yine bakacağım inşaallah darboğaz yapmaz
Alioskii 80+ Bronze Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1,145 1 Nisan 2025 #15 efehanma yazmış: Zaten yükseltecektim bu sorun çıktı rx580 yine bakacağım inşaallah darboğaz yapmaz Devamı için tıklayın... Çok ağır oyunlar oynamıyorsan idare eder bir süre. Yalnız PSU'da değişmen lazım yetmeyebilir. Sertifikasıda yok çöp olmasın sistemin.
efehanma yazmış: Zaten yükseltecektim bu sorun çıktı rx580 yine bakacağım inşaallah darboğaz yapmaz Devamı için tıklayın... Çok ağır oyunlar oynamıyorsan idare eder bir süre. Yalnız PSU'da değişmen lazım yetmeyebilir. Sertifikasıda yok çöp olmasın sistemin.
E efehanma 80+ Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 28 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Efe 2 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Alioskii yazmış: Çok ağır oyunlar oynamıyorsan idare eder bir süre. Yalnız PSU'da değişmen lazım yetmeyebilir. Sertifikasıda yok çöp olmasın sistemin. Devamı için tıklayın... Doğru söylüyorsun sağol tekrardan hocam
Alioskii yazmış: Çok ağır oyunlar oynamıyorsan idare eder bir süre. Yalnız PSU'da değişmen lazım yetmeyebilir. Sertifikasıda yok çöp olmasın sistemin. Devamı için tıklayın... Doğru söylüyorsun sağol tekrardan hocam