Ne anlatıyorsun dostum. İ5 11400F- Rx6600xt Asus Radeon/ 1tb NVMe M2 Ssd sıfır kasayı 14 bine sattım. Gelmiş 1050ti kasaları 15 bin falan diyorgarantisi var
Mesaj otomatik birleştirildi:
2060'lı sistemlerin sıfırı 15k civari iyi yazmissiniz o fiyata bilgisayar alicak olsam ben alirdim.
Şu an sistem yok piyasada. 1 ay sonra yığılırsuan satiliyor mu
ee ben suan'a bakarim o zaman 2 yil önce de 5k'dan satiliyordu diye 7k'dan almayalimÖnemsiz öyle olması. 1650 sistemler 7 7.5kdan satıldı çokça
hocam siz bası seyleri anlamiyorsunuz galiba 1050Tİ'lı sistemleri 13k'ya koymuslar garip bi piyasa diyorum o sistem 13k eder demiyorum zaten ben koyduklari fiyatin sacma oldugunu söylüyorum ve sen kasa satiyorsun ben komple setup satiyorum 14 bin'e koyarim tarzi seylerde soylemedim ben yokken foruma bazi okudugunu anlayamayan insanlar gelmis sanirim.Ne anlatıyorsun dostum. İ5 11400F- Rx6600xt Asus Radeon/ 1tb NVMe M2 Ssd sıfır kasayı 14 bine sattım. Gelmiş 1050ti kasaları 15 bin falan diyor
Sen millet 15k ya 1050ti satıyor diyerek koymak istediğin saçma sapan fiyatı normalleştirmeye çalışıyorsun. O sisteme 7 binden fazla veren net enayirir. Bak dalgana. Denemesi bedava istersen 15 bin lira yaz tecrübe ederek göreceksin zatenee ben suan'a bakarim o zaman 2 yil önce de 5k'dan satiliyordu diye 7k'dan almayalim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam siz bası seyleri anlamiyorsunuz galiba 1050Tİ'lı sistemleri 13k'ya koymuslar garip bi piyasa diyorum o sistem 13k eder demiyorum zaten ben koyduklari fiyatin sacma oldugunu söylüyorum ve sen kasa satiyorsun ben komple setup satiyorum 14 bin'e koyarim tarzi seylerde soylemedim ben yokken foruma bazi okudugunu anlayamayan insanlar gelmis sanirim.
bak hocam anlamiyorsun galiba sadece kasayi satmiyorum sistemi aldigimda dolar 6-7tl'ydi suan 15 olmus ne anlatiyorsun sen enflasyon ne bilmiyorsunuz galiba ekran karti 1400tl'ydi ben aldigimda 4k olmus hadi ikinci el 2.5k'dan say ama siz sistemi aldigim fiyattan satmami bekliyorsunuz hemde zararina 15k'ya 2060'lı sistemler var diyorum bakın yukarida okursaniz 2. el 1650'li sistemi 15k'ya koymam önce okudugunuzu anlamayi ogrenin sonra gelip burada yorum yapin bak dalgana simdiSen millet 15k ya 1050ti satıyor diyerek koymak istediğin saçma sapan fiyatı normalleştirmeye çalışıyorsun. O sisteme 7 binden fazla veren net enayirir. Bak dalgana. Denemesi bedava istersen 15 bin lira yaz tecrübe ederek göreceksin zaten
He yav git sat neye satıyosan. Çok biliyorsan başlık açma o zaman ne kadar eder diye. Koy ilana alıcı var mı görürsünbak hocam anlamiyorsun galiba sadece kasayi satmiyorum sistemi aldigimda dolar 6-7tl'ydi suan 15 olmus ne anlatiyorsun sen enflasyon ne bilmiyorsunuz galiba ekran karti 1400tl'ydi ben aldigimda 4k olmus hadi ikinci el 2.5k'dan say ama siz sistemi aldigim fiyattan satmami bekliyorsunuz hemde zararina 15k'ya 2060'lı sistemler var diyorum bakın yukarida okursaniz 2. el 1650'li sistemi 15k'ya koymam önce okudugunuzu anlamayi ogrenin sonra gelip burada yorum yapin bak dalgana simdi
Hocam ekran kartı tek olarak satmayı düşünür müsün düşünürsen fiyat ne dersin ?Ryzen 3 3100
gigabyte gtx 1650 d6 oc 4g
hyperx cloud 2
gamepower saber rgb
adata xpg gammix d30 8gb 3000mhz ddr4 ram
gigabyte b450m s2h anakart
kioxia exceria 240 gb ssd
takmayi beceremedigim wd blue 1 tb hdd
lg 22mk400h 21.5 1ms 75hz monitör
1050Tİ'lı sistemleri 13k civarina koymuslar 2. el piyasasi baya garip acikcasi
abartma da kankaZorlanırsa 5k.