RAM: 8 GB.
R3 3100
GTX 1660 Super.
Low ayarlarda kaç FPS alırım bilen var mı YouTube testlerinde bulamadım
300-400fps arası alırsın fakat bellekleri çiftle amd dual belleği sever fps artışı olur tek 8gb ile olmaz
200 alır isen şükür et öp başına koy ekran kartı ile değil işlemci ile alakalı vede RAM çok büyük etken
300-400fps arası alırsın
Dual ram amd için önemli onu vurguluyorum tek 8gb ile olmaz bu iş bellekleri en kısa zamanda aynısından bir adet daha alıp çiftleyin öyle oyun deneyimi yaşayın.Şöyle bir video buldum 1650 süper ile doğrumudur
Hocam ramazandan sonra almayı düşünüyorum sistemi yeni topladım Rami 16 yapsaydım GTX 1650 süper alacaktim Rami 8 yapıp 1660 süper aldimDual ram amd için önemli onu vurguluyorum tek 8gb ile olmaz bu iş bellekleri en kısa zamanda aynısından bir adet daha alıp çiftleyin öyle oyun deneyimi yaşayın.
Şöyle bir video buldum 1650 süper ile doğrumudur
Anladım hocam dual yapacağım ama sorum şu bu videodaki FPS leri alabilirim değilmi aynı sistem var sol tarafta nDual ram amd için önemli onu vurguluyorum tek 8gb ile olmaz bu iş bellekleri en kısa zamanda aynısından bir adet daha alıp çiftleyin öyle oyun deneyimi yaşayın.
hocam amd işlemcilerde GB nin yanında MHz side önemlidir intellerde GB önemlidir ama AMD de MHz side önemlidirHocam ramazandan sonra almayı düşünüyorum sistemi yeni topladım Rami 16 yapsaydım GTX 1650 süper alacaktim Rami 8 yapıp 1660 süper aldim
Hocam 3200 MHz cl16hocam amd işlemcilerde GB nin yanında MHz side önemlidir intellerde GB önemlidir ama AMD de MHz side önemlidirşöyle kısa video da öğrenebilirsiniz farkı o video nun doğruluğundan şüpheliyim açıkcası
Mesaj otomatik birleştirildi:
grafik farkına bak fakat fps ler neredeyse aynı 8GB ram artık bilgisayarlar boşta kullanıyor