R3 3100 İkinci El Fiyatı?

Bergee

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,681

Bu ne abi bende kutulu faturalı garantisi hala 1 sene daha olan vatandan alınmış r3 3100 var ben bile bu kadara gideceğini düşünmediğim halde böyle ilanlar görünce otomatik olarak fiyat yükseltiyorum. Piyasa böyle böyle karışıyor şaka mı bu? :D

(UPDATE AGA BU NEEEEEEEEEE???????)

Son düzenleme:

Bu ne abi bende kutulu faturalı garantisi hala 1 sene daha olan vatandan alınmış r3 3100 var ben bile bu kadara gideceğini düşünmediğim halde böyle ilanlar görünce otomatik olarak fiyat yükseltiyorum. Piyasa böyle böyle karışıyor şaka mı bu? :D
1000₺ max

maalesef şaka değil sıfırı şu an 1500+ üstü

Nolua beyaaa. Duyduk geldik sorun ne aga?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aha buyur 2. El fiyatları bunlar. Screenshot_2022-02-10-18-56-32-305_com.sahibinden.jpg

Aha bakacaksan 0 fiyatına buyur.
Screenshot_2022-02-10-18-57-04-828_com.akakce.akakce.jpg

Alacaksan git i5 11400f ve b560 anakart al.

Bunlari görünce merak ettim R5 3500X 1 yıl daha garantisi var ama tertemiz hiç kullanmadım işlemciyi. Gerçekten 3 ay kullandım kalan 9 ay yattı kenarda ne kadar eder piyasası acaba

Adam ikinci eli 3k ya koymuş :D :D :D :D Sıfır fiyatları ne öyle ya şaşırmışlar bunlar iyice .....
Yahu bunlar rapteroum madenciliği ne gidiyorlar. Çok pis kazançları var. Açıkçası ryzen 3 3100 stok halinde baya evvelde 4.5kh/s görüyordum ve o zaman yaklaşık 100 TL civarı üstünü görüyordu. E haliyle düşük güç tüketimi var gerçekten. Hortumluyorlar.

Bunlari görünce merak ettim R5 3500X 1 yıl daha garantisi var ama tertemiz hiç kullanmadım işlemciyi. Gerçekten 3 ay kullandım kalan 9 ay yattı kenarda ne kadar eder piyasası acaba
Satsan ne alıcaksın sanki. Alsan alsan i5 11400f alıcan yerine yanlışmıyım? Kalsın dursun kullan hatta.

Satsan ne alıcaksın sanki. Alsan alsan i5 11400f alıcan yerine yanlışmıyım? Kalsın dursun kullan hatta.
Yani aynen onu düşünüyorum. Çok daha iyi değil midir 3500xten. İşlemciden pek anlamam

Geri