Söküp takarken aynı slotta takmayın.Tmmdır söküp takıyorum hemen
Söküp taktım ama aynı sorun devam ediyorTarayıcı sorunu yüzünden yeni ram almanıza gerek yok elimizdeki ramin sorunu varmı yokmu bakalım isterseniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Söküp takarken aynı slotta takmayın.
Memory test yapmanızı öneririm Windows üzerinden yapabilirisiniz.( Bilgisayarın Bellek Sorunları Tanımlama )Söküp taktım ama aynı sorun devam ediyor
Google Hesabınızda herhangi bir eklenti kayıtlımı hesabınızı açtığınızdamı olmaya başlıyor yoksa format atıp chrome'u açsanızda aynımıdır ? ( Hesaba giriş yapmadan )Yaptım ama hiçbir sorun çıkmadı farklı programlardanda denedim olmuyor
hocam 24 saatlik stress testi yapın sonuç belli olurYaptım ama hiçbir sorun çıkmadı farklı programlardanda denedim olmuyor
Hesaba giriş yapıp yapmamam farkettirmiyor ben flash bellekle yapmadım windows un kendi sıfırlasıyla yaptım aynısımı ?Google Hesabınızda herhangi bir eklenti kayıtlımı hesabınızı açtığınızdamı olmaya başlıyor yoksa format atıp chrome'u açsanızda aynımıdır ? ( Hesaba giriş yapmadan )
Nereden yapabilirimhocam 24 saatlik stress testi yapın sonuç belli olur
Hocam ram kullanımı çok fazla temiz bir format öneririm.Ram kullanımı şuan firefox da gezerken
Windows'a ait herşeyin silinip tekrar yüklenebilmesi için format diski hazırlayıp atmanızı öneririm.Hesaba giriş yapıp yapmamam farkettirmiyor ben flash bellekle yapmadım windows un kendi sıfırlasıyla yaptım aynısımı ?
Nereden yapabilirim
Format için 4gb flash bellek yeterlimidir atsam bide flash bellekle olduğunu biliyorum nasıl yapılıcağını nerden öğrenebilrim çünkü youtubede herkes sıfırlıyor format atmıyorHocam ram kullanımı çok fazla temiz bir format öneririm.
Format için 4gb flash bellek yeterlimidir atsam bide flash bellekle olduğunu biliyorum nasıl yapılıcağını nerden öğrenebilrim çünkü youtubede herkes sıfırlıyor format atmıyorWindows'a ait herşeyin silinip tekrar yüklenebilmesi için format diski hazırlayıp atmanızı öneririm.
4 GB yetmez diye düşünüyorum.Format için 4gb flash bellek yeterlimidir atsam bide flash bellekle olduğunu biliyorum nasıl yapılıcağını nerden öğrenebilrim çünkü youtubede herkes sıfırlıyor format atmıyor
Format için 4gb flash bellek yeterlimidir atsam bide flash bellekle olduğunu biliyorum nasıl yapılıcağını nerden öğrenebilrim çünkü youtubede herkes sıfırlıyor format atmıyor
Min 6 Gb. MalesefkiFormat için 4gb flash bellek yeterlimidir atsam bide flash bellekle olduğunu biliyorum nasıl yapılıcağını nerden öğrenebilrim çünkü youtubede herkes sıfırlıyor format atmıyor
Format için 4gb flash bellek yeterlimidir atsam bide flash bellekle olduğunu biliyorum nasıl yapılıcağını nerden öğrenebilrim çünkü youtubede herkes sıfırlıyor format atmıyor