Ilar
80+ Bronze
V degerini hiç ellemeden 4.0ghz deneyebilir misin ?Daha iyi bir ayar var mı hocam o düzeyler de pc açılmıyor galiba
V degerini hiç ellemeden 4.0ghz deneyebilir misin ?Daha iyi bir ayar var mı hocam o düzeyler de pc açılmıyor galiba
Arkadaşın dediğini yap bakalım.V degerini hiç ellemeden 4.0ghz deneyebilir misin ?
Voltajı otomatiğe alıp 4.0 GHz yap. Eğer çalışırsa ona göre ayar yaparızDaha iyi bir ayar var mı hocam o düzeyler de pc açılmıyor galiba
Otomatik ayarda kaç V veriyor kontrol edip söyleyebilir misinArkadaşın dediğini yap bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Voltajı otomatiğe alıp 4.0 GHz yap. Eğer çalışırsa ona göre ayar yaparız
Yok hocam hata sıfırMerhaba, hocam olay görüntüleyicisinden baktın mı hiç herhangi bir hata falan var mı diye? Bilgisayarlarda alınan her hata muhakkak düşer oraya, bunu alışkanlık haline getirmek lazım direk sorunun tespiti için onu kullanmak lazım. Sorunların analizi konusunda çok ustalaşmış değilseniz en mantıklısı odur.
Denedim hocam 4.0GHz çalışıyor işlemci V değeri ise 1.4063 - 1.4000 - 1.3992 diye değişkenlik gösteriyor.V degerini hiç ellemeden 4.0ghz deneyebilir misin ?
4.0GHz çalışıyor işlemci V değeri ise 1.4063 - 1.4000 - 1.3992 diye değişkenlik gösteriyor.Arkadaşın dediğini yap bakalım.
Voltajı otomatiğe alıp 4.0 GHz yap. Eğer çalışırsa ona göre ayar yaparız
Otomatik ayarda kaç V veriyor kontrol edip söyleyebilir misin
Tamam şimdi gir biosa 1.3V ver. Belki gpu da olduğu için fazla V gerekiyordur.Yok hocam hata sıfır
Denedim hocam 4.0GHz çalışıyor işlemci V değeri ise 1.4063 - 1.4000 - 1.3992 diye değişkenlik gösteriyor.
4.0GHz çalışıyor işlemci V değeri ise 1.4063 - 1.4000 - 1.3992 diye değişkenlik gösteriyor.
1.3V olursa yük altında ısı kontrolü yap sonuçları paylaş bakalım. Daha sonrasında 1.25V dene olursa yine ısı kontrolü yapıp sonuçlarını paylaş benimle. İstersen discorddan daha çok yardımcı olurum. Yusufff#1738Tamam şimdi gir biosa 1.3V ver. Belki gpu da olduğu için fazla V gerekiyordur.
Discord'tan istek attım hocam ismim FrozenTamam şimdi gir biosa 1.3V ver. Belki gpu da olduğu için fazla V gerekiyordur.
1.3V olursa yük altında ısı kontrolü yap sonuçları paylaş bakalım. Daha sonrasında 1.25V dene olursa yine ısı kontrolü yapıp sonuçlarını paylaş benimle. İstersen discorddan daha çok yardımcı olurum. Yusufff#1738
Oto voltajı kapatıp hangi değeri gireceğim hocam?kardeşim anakarttan oto voltajı kapatıp oyununu oynayabilir misin? benim 3200g oto voltaj kapalı max 51 dereceyi buluyor. saatlerce forza vb. oynasam da. soğutucu snowman m200.
kendin voltaj verme sadece kapat ben vermedim. gpuyu 1.1v de 1500 mhz olarak ayarladım.Oto voltajı kapatık hangi değeri gireceğim hocam?