imzada sistem yokUyumlu isterseniz oc da yapabilirsiniz birde teldeyim imzada sistem varsada görmüyorum umarım sistemde 2x8 GB ram vardır FPS baya fark eder 1x16 veya 1x8 GB rama göre.
evet uyumlu kullanabilirsinizAnakartın sitesin de desteklenen işlemciler kısmın da 4300 ge yi göremedim ben bi sıkıntı çıkar mı
anakart tuf b450 plus 2
Teldeyim imzada sistem varsada goremem dedim telden imza gözükmüyorimzada sistem yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet uyumlu kullanabilirsiniz
bende dedim kiTeldeyim imzada sistem varsada goremem dedim telden imza gözükmüyor
güncellenmemiştir büyük ihtimalknki sistem elimde değil setup aşamasın da şimdi ramleri alıcam bi hafta sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:
site de neden gözükmüyor acaba veya ben mi göremedim
Kanki bios flashback tuşu ile olucak mı nasıl yapılıyorDestekli.
CPU destek listesinde gözükmeyebilir, önemli değil. TUF GAMING B450-PLUS II model anakartta BIOS Flashback mevcut. Desteklenen bir işlemci takıp BIOS güncellemeye gereğin yok. Direkt BIOS Flashback özelliği ile son sürüm BIOS sürümüne güncelle. Güncelleyince %100 kullanabilir hale geleceksin Ryzen 3 4300GE ile.
TUF GAMING B450-PLUS II|Anakart|ASUS Türkiye
AMD B450 (AM4) ATX gaming motherboard with dual M.2, AI Noise-Canceling Microphone, HDMI, DisplayPort, USB 3.2 Gen 2 Type-A and Type-C and Aura Sync RGB lighting supportwww.asus.com