Neler Yeni

R5 1600AF O.C

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Selamlar dostlar. Birkaç sorum olcaktı. Bu işlemciyi aldığımda 4 ghz seviyelerine oc yapmayı düşünüyorum. Bunun için gelen stok soğutucu yeterli olucak mıdır?
Anakart olarak da b450 serisi bir anakart düşünüyorum.
@Abdullah Hacıgül hiç çekmeyecektin o videoyu çok az bir sürede forum bu konularla dolmaya başladı Stok soğutucuyla yapmayın oc adam hem deneyimli hem de 240mm soğutuculardan daha iyi iş çıkaran hava soğutmalardan biriyle iyi bir x570 anakartta pbo kapatarak bunu yapmış ve dediği gibi darboğaz yoksa oc yapmanın çok bir anlamı da yok 40fps fark alamazsın çünkü oradaki 2070super 2060 gücünde çalışıyordu ocye kadar Arctic freezer 34 ile 4.0ghz deneyebilirsin (aşırı anlamı olmaz.) adamın gösterdiğinden çok dediğini de dinleseydiniz keşke.

Mileven

80+ Silver
O zaman güzel bir hava soğutma yeterli olucaktır diye düşünüyorum. Attığım soğutucuya bakar mısınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığım soğutucu Arctic freezer 34 yeterli olur mu?

Veya tavsiye ettiğiniz bir soğutucu varsa önerilerinizi alabilirim
deneyımlemeden bılemeyız ama alanlar gayet memnun

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
O zaman güzel bir hava soğutma yeterli olucaktır diye düşünüyorum. Attığım soğutucuya bakar mısınız?

Attığım soğutucu Arctic freezer 34 yeterli olur mu?

Veya tavsiye ettiğiniz bir soğutucu varsa önerilerinizi alabilirim
Kral o soğutucuyu eskiden çok öneriyordum.
Artık önermiyorum, çünkü fiyatları çok uçtu.
2-3 hafta öncesine kadar 275-300 civarındaydı fiyatı.
Şu an giriş sıvı soğutmalar ile aynı fiyattan satılıyor.
İndirim bulunmadıkça pahalıya almış olursun.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
@Abdullah Hacıgül hiç çekmeyecektin o videoyu çok az bir sürede forum bu konularla dolmaya başladı Stok soğutucuyla yapmayın oc adam hem deneyimli hem de 240mm soğutuculardan daha iyi iş çıkaran hava soğutmalardan biriyle iyi bir x570 anakartta pbo kapatarak bunu yapmış ve dediği gibi darboğaz yoksa oc yapmanın çok bir anlamı da yok 40fps fark alamazsın çünkü oradaki 2070super 2060 gücünde çalışıyordu ocye kadar Arctic freezer 34 ile 4.0ghz deneyebilirsin (aşırı anlamı olmaz.) adamın gösterdiğinden çok dediğini de dinleseydiniz keşke.
Dinledim zaten. Ve yapmayı düşünüyorum dedim. Sadece 4 ghz değerine stok soğutucu ile gelebilir miyim yeterli mi diye merak ettim. Ne bu agresiflik?

Kral o soğutucuyu eskiden çok öneriyordum.
Artık önermiyorum, çünkü fiyatları çok uçtu.
2-3 hafta öncesine kadar 275-300 civarındaydı fiyatı.
Şu an giriş sıvı soğutmalar ile aynı fiyattan satılıyor.
İndirim bulunmadıkça pahalıya almış olursun.
Peki şu an önerdiğin bir soğutucu var mı bu değerler için?

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Dinledim zaten. Ve yapmayı düşünüyorum dedim. Sadece 4 ghz değerine stok soğutucu ile gelebilir miyim yeterli mi diye merak ettim. Ne bu agresiflik?

Peki şu an önerdiğin bir soğutucu var mı bu değerler için?
Sadece sana demiyorum forumda bir kaç kişi daha 1600af oc diye konu açtı ve 40 fps fark alacaklarını sanıyorlar neyse ben noctua soğutuculara bakmanı öneririm iyilerdir.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Sadece sana demiyorum forumda bir kaç kişi daha 1600af oc diye konu açtı ve 40 fps fark alacaklarını sanıyorlar neyse ben noctua soğutuculara bakmanı öneririm iyilerdir.
Önerdiğin bir model var mı?

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Bu biraz üst seviye ve pahalı olmadı mı :D? Daha çok 300 TL civarlarına bakıyorum.
Noctua için giriş seviyesi

Ama 50tl daha verip öbürünü almak daha mantıklı bence bir de şöle düşün attığım 500lük soğutucuda bu fanlardan iki tane var sadece fanları 360tl ediyor demek ki

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Noctua için giriş seviyesi

Ama 50tl daha verip öbürünü almak daha mantıklı bence bir de şöle düşün attığım 500lük soğutucuda bu fanlardan iki tane var sadece fanları 360tl ediyor demek ki

Katılıyorum diğeri daha mantıklı.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Kasa nedir sığacağını düşünerek önerdim ama.

Top Bottom