KapitalistLiberal Baran
80+ Silver
2.el böyle bir sistem alıcağım sizce darboğaz yaşarmıyım
%20 Civarında Bir Darboğaz Olur Hocam .2.el böyle bir sistem alıcağım sizce darboğaz yaşarmıyım
%20 Civarında Bir Darboğaz Olur Hocam .
Ama Bu Zamanlarda O Kart Alınmaz Güçlü Kart Ama Eskidi Be Hocam .
Uygun fiyata alınıyorsa sıkıntı yok. Ama onun gücünde güncel olan kartlar ile aynı paralara satılıyorsa alınmaz.Hocam eskise bile güç güç değil midir ?
Evet Güç Güçtür Hocam Fakat Yazılım Desteği Olmadan Güç Bir Hiç Kalır .Hocam eskise bile güç güç değil midir ?
RX6600 O Fiyatlarda Mesela .Uygun fiyata alınıyorsa sıkıntı yok. Ama onun gücünde güncel olan kartlar ile aynı paralara satılıyorsa alınmaz.
Dediğin gibi mesela hocam güç tüketimi olarakta bakacak olursak rx 6600 en mantıklısı o bütçelerde.Evet Güç Güçtür Hocam Fakat Yazılım Desteği Olmadan Güç Bir Hiç Kalır .
Mesaj otomatik birleştirildi:
RX6600 O Fiyatlarda Mesela .
Ben amd önermiyorum amdde kullandım nvidiada o bütçeye muhtemelen gtx1660 ti bulursun alabilirsin nispeten güncel bir Kart amdnin yazılımı berbat oyunun en iyi yerinde sistemin kapanması ve driverin silinmesini istemiyosan amdden uzak dur (hissediyorum linç geliyor ..)Evet Güç Güçtür Hocam Fakat Yazılım Desteği Olmadan Güç Bir Hiç Kalır .
Mesaj otomatik birleştirildi:
RX6600 O Fiyatlarda Mesela .
Ben Hiç Rastlamadım Acaba Nasıl Bir PSU İle Kullandın !oyunun en iyi yerinde sistemin kapanması
frisby ci (!)oyunun en iyi yerinde sistemin kapanması
uzun bir süre GTX 1070 kullanmış birisi olarak. Ondan rx 6600 geçtim. Şuanda da rx 6700 xt kullanıyorum. Sana şöyle söyleyebilirm, GTX 1070 kullanırken gerçekten hiç hata ile karşılaşmadım. En ufak bir hata bile almadım. Kart çok stabildi. Rx 6600'e geçtiğim dönemde aynı şekilde bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ancak son bir kaç aydır çıkan driverlarda sorun yaşamaya çoğu kişi başladı. Driver seçmeye başladık. Şuan kullandığım rx 6700 xt de de durum aynı. Ama aldığım performans ve fiyata bakarsam çok güzel bir tercih oluyor. Yani elimdeki gaming x 6700 xt yi 6500 TL'ye aldım mesela. Çokta memnunum. AMD driver işini halen beceremedi ne yazık ki.Ben amd önermiyorum amdde kullandım nvidiada o bütçeye muhtemelen gtx1660 ti bulursun alabilirsin nispeten güncel bir Kart amdnin yazılımı berbat oyunun en iyi yerinde sistemin kapanması ve driverin silinmesini istemiyosan amdden uzak dur (hissediyorum linç geliyor..)