- Bütçe
- 5000
Merhaba, bir arkadaşıma bir sistem topluyoruz, maksimum bütçesi 5000 TL. Ben kendi sistemimi GameGaraj'dan aldığım için arkadaşım da oradan almak istiyor, ayrıca diğer sitelere göre biraz daha ucuz GameGaraj.
Sistemler bunlar. Ekran kartı stoğu çok az olduğundan 1650 seçebiliyorum sadece bu bütçeye.
SSD ve HDD var kendisinde. Sistem oyun amaçlı toplanacak. Sizce hangi sistem daha iyi olur?
AMD sistemde 5000 TL'yi geçmeden bu işlemcileri alabiliyorum;
Fakat Intel sistemde 10400F stoğu olmadığı için sadece 10100F seçebiliyorum. Sizce nasıl bir sistem toplamalıyım? Ekran kartını olabildiğince düşük tutmamın sebebi ileride zaten yükseltilecek olması.
Bütçenin sınırına şöyle bir sistem ile geliyoruz;
R5 3600 + GTX 1650. Yani yukarıdaki AMD sistemin R5 3600 hali direkt. Sizce hangisini almamız daha iyi olur? Bütçeyi olabildiğince düşük tutmak istediğimizde de R5 1600AF veya 2600X uygun gibi geliyor.
Sistemler bunlar. Ekran kartı stoğu çok az olduğundan 1650 seçebiliyorum sadece bu bütçeye.
SSD ve HDD var kendisinde. Sistem oyun amaçlı toplanacak. Sizce hangi sistem daha iyi olur?
AMD sistemde 5000 TL'yi geçmeden bu işlemcileri alabiliyorum;
Bütçenin sınırına şöyle bir sistem ile geliyoruz;
R5 3600 + GTX 1650. Yani yukarıdaki AMD sistemin R5 3600 hali direkt. Sizce hangisini almamız daha iyi olur? Bütçeyi olabildiğince düşük tutmak istediğimizde de R5 1600AF veya 2600X uygun gibi geliyor.