Evet.Kime sorsam işlemci güçlü ekran kartı düşük kalmış diyor. sizce de öyle mi ?
öh. peki fazla bişey etkiler mi ? yani pek oyun oynamıyorum. pcde aktifim evet ama oyun olarak çok az.Evet.
1080P de 2070 besleyen işlemciye 570 takmışsın.
Hayır.öh. peki fazla bişey etkiler mi ? yani pek oyun oynamıyorum. pcde aktifim evet ama oyun olarak çok az.
usta çok geç usta.Hayır.
Sıkıntısız çalışırlar.
Ancak oyun çok oynamiyorsan Nvidia bir kart al ki driver larda kafan ağrımasın.
Oyunla aran yoksa da rx 570'e para verilmez bence artık. rx 5500xt veyahut gtx 1650 super almaya çalış.öh. peki fazla bişey etkiler mi ? yani pek oyun oynamıyorum. pcde aktifim evet ama oyun olarak çok az.
hocam tehlikedeyizOyunla aran yoksa da rx 570'e para verilmez bence artık. rx 5500xt veyahut gtx 1650 super almaya çalış.
Yani bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Zaten fazla oyun oynamıyormuşsun, şu anda rx 570 piyasadaki AAA oyunları akıcı oynatabilecek güçte zaten.hocam tehlikedeyizAlıntıyı görüntüle
iade edemem ki. montaj dahil aldığım için.
yani illaki gelecekte kasamı, ekran kartımı ve özellikle anakartımı değiştireceğim. bunu kafaya koydum. şimdilik ben ne yapayımYani bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Zaten fazla oyun oynamıyormuşsun, şu anda rx 570 piyasadaki AAA oyunları akıcı oynatabilecek güçte zaten.
bazı gelişmiş ekran kartlarında güç bağlantısı dışında ufak birkaç bağlantı daha olur ya. mesela anakart rgb desteklemez ama ekran kartında rgb için mekan vardır. bu onun gibi mi yoksa başka bişey mi ? neyden bahsediyor. ilgili foto ektedir:Yani bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Zaten fazla oyun oynamıyormuşsun, şu anda rx 570 piyasadaki AAA oyunları akıcı oynatabilecek güçte zaten.
Fan hızını ayarlayanilmen için o.yani illaki gelecekte kasamı, ekran kartımı ve özellikle anakartımı değiştireceğim. bunu kafaya koydum. şimdilik ben ne yapayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bazı gelişmiş ekran kartlarında güç bağlantısı dışında ufak birkaç bağlantı daha olur ya. mesela anakart RGB desteklemez ama ekran kartında RGB için mekan vardır. bu onun gibi mi yoksa başka bişey mi ? neyden bahsediyor. ilgili foto ektedir: