Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
ben almıyomAlabiliyorsan daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe nedir?
ben almıyomAlabiliyorsan daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe nedir?
Marka takıntım yok. Ancak kısa bir süredir araştırıyorum yani bu piyasayı pek bilmiyordum birkaç hafta öncesine kadar. Ve 10 yıldır cayır cayır yanan bir laptoptan çok çektiğim için biraz tereddütlü yaklaşıyorum. Sütten ağzı yanan misali. Yoksa haklısınız tabi.sizin önceki konularınızda gördüm marka takıntınız var eğer soğutma için 600 TL fazla verip kazıklanacaksanız siz bilirsiniz zotac iyi bir marka
indirimleri kovalarsan ucuza gelir ben tek tek alıyorum ve uyguna gelditek tek toplayınca aşırı bir fiyat çıkıyor
Çoook pahalıAMD Ryzen 5 3600 4.2GHz 6/12 Çekirdek İşlemci
ASUS TUF B450-PRO GAMING Anakart
ADATA 16GB (2X8GB) 3200MHz CL16 Bellek
ASUS RTX 2060 DUAL EVO Ekran kartı
ASUS TUF GAMING GT501VC 3 adet ARGB Fanlı TEMPERED GLASS Kasa
FSP Hyper K 700 700W 80+ Güç kaynağı
KINGSTON A400 240GB M.2 500-350MB/s SSD
Fiyat:8000 TL
Elraenn parva yı aynı özelleştirmelerle alınca 7183 tl oluyor onu almak daha mantıklıAMD Ryzen 5 3600 4.2GHz 6/12 Çekirdek İşlemci
ASUS TUF B450-PRO GAMING Anakart
ADATA 16GB (2X8GB) 3200MHz CL16 Bellek
ASUS RTX 2060 DUAL EVO Ekran kartı
ASUS TUF GAMING GT501VC 3 adet ARGB Fanlı TEMPERED GLASS Kasa
FSP Hyper K 700 700W 80+ Güç kaynağı
KINGSTON A400 240GB M.2 500-350MB/s SSD
Fiyat:8000 TL
Onu da düşünüyorum. Ama onun kasası sıkıntı çıkartır mı hiç inceleme veya forumda bir şey göremedim hakkında. Bir de anakart S2H seçeneği olsa iyi olurdu. B550 ye yükseltmeye gerek var mı?Elraenn parva yı aynı özelleştirmelerle alınca 7183 TL oluyor onu almak daha mantıklı
Anakart bence yükseltmelere açık bir anakart kasa da f/p ürünü soğutmasının iyi olacağını düşünüyorum kısmetse ben de bu sistemi alacağımOnu da düşünüyorum. Ama onun kasası sıkıntı çıkartır mı hiç inceleme veya forumda bir şey göremedim hakkında. Bir de anakart S2H seçeneği olsa iyi olurdu. B550 ye yükseltmeye gerek var mı?
Kasa sanırım yeni bir kasa. Asusun markası. Sanırım yeni olduğu için ne bir inceleme ne de forumda pek bir şey bulabildim. Daha alt modelleri için forumlarda yazılanlar gördüm önerilen bir kasa vardı bunun alt modeli. Üst modelin de alt modelden en azından daha kötü olmayacağını düşünüyorum.Anakart bence yükseltmelere açık bir anakart kasa da f/p ürünü soğutmasının iyi olacağını düşünüyorum kısmetse ben de bu sistemi alacağım
Kasa sanırım yeni bir kasa. Asusun markası. Sanırım yeni olduğu için ne bir inceleme ne de forumda pek bir şey bulabildim. Daha alt modelleri için forumlarda yazılanlar gördüm önerilen bir kasa vardı bunun alt modeli. Üst modelin de alt modelden en azından daha kötü olmayacağını düşünüyorum.
Bunu ben de izledim. Bir sıcaklık değerlerini görebileydik iyiydi ama.bu videoda biraz bahsediyor bana güzel geldi sorun yaratacağını sanmıyorum
Ben ryzen 5 3500x gtx 1660 super ile alacağım 5400 tl tutuyor @TECHNO almıştı bir bakabilirse sevinirimBunu ben de izledim. Bir sıcaklık değerlerini görebileydik iyiydi ama.