Utku Aydın
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,377
Kingston A2000 daha iyi olur. Yazma hızı çok daha iyikardeşim bu arada ssd yi şuna yükselttim -WD BLACK 500 GB SN750 M2 SSD
Kingston A2000 daha iyi olur. Yazma hızı çok daha iyikardeşim bu arada ssd yi şuna yükselttim -WD BLACK 500 GB SN750 M2 SSD
emin msisiniz wd black daha çok gözüküyo @utkuaydin12Kingston A2000 daha iyi olur. Yazma hızı çok daha iyi
SN550 sanmışım ben. Evet alabilirsiniz soğutucuyla alırsanız daha mükemmel oluremin msisiniz wd black daha çok gözüküyo @utkuaydin12
3600 gelsin öyle albakıym
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
agacım 3500x almam
5600xt 2060dan oyunda daha ondr ama renderda 2060 cok daha iyi 2060 öneririm. Render yapacakmışsın zaten.
Yine başlıyoruz şöyle klasik bir hamle yapacağım.
burada 2060 geçmiş ama onu napcaz?
Çünkü senin attığın test güvenilir bir kanal değil. Buarada sürekli aymı konuyu tartişıyoruz sıktı artık baska bisey tartışalım.benim yukarıda attığım testte neden geçmiş?![]()
![]()
![]()
![]()
neden güvenilir değil?Çünkü senin attığın test güvenilir bir kanal değil. Buarada sürekli aymı konuyu tartişıyoruz sıktı artık baska bisey tartışalım.
Forzada 5600xt sadece 4fps ile önde normalde çok daha fazla fark olması lazım.neden güvenilir değil?
ya da şöyle bir soru
senin attığın neden çok güvaenilir? NJ Tech'i sürekli MAD fanboyları kullanıyor bu arada videolarıunı araştırabilirsin eğer amd geçse bu da senin hesbaına gelir ve o kanala iyi dersin.![]()
fortnite.Forzada 5600xt sadece 4fps ile önde normalde çok daha fazla fark olması lazım.