R5 3600 Bannerlord da nasıl?

faceage

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
292
R5 3600 ve Rx 5600xt ekran kartım var (klasik da sistem2) bu sistemle bannerlord oynayan varmı? bu oyun daha çok işlemci gücü istiyor bu işlemci ile 500v500 battle yapılır mı??(edit: satın aldım çok güzel oynatıyor :d 500v500 denemedim ama 250v250 custom battle denedim)

Son düzenleme:
R5 3600 ve Rx 5600xt ekran kartım var (klasik da sistem2) bu sistemle bannerlord oynayan varmı? bu oyun daha çok işlemci gücü istiyor bu işlemci ile 500v500 battle yapılır mı??
Kasar bence biraz o savaşlarda.

R5 3600 ve Rx 5600xt ekran kartım var (klasik da sistem2) bu sistemle bannerlord oynayan varmı? bu oyun daha çok işlemci gücü istiyor bu işlemci ile 500v500 battle yapılır mı??
Denemek en mantıklısı oyunu oynadığımda optimizasyon sebebiyle 500v500 atamıyordun çok iyi bile olsa sistemin bazen sorun çıkartabiliyordu

Kasar bence biraz o savaşlarda.
Bana da öyle geliyor diyorum keşke 3700x felan mı alsaydım ama ilerk sürümlerden sonra acaba oynanırmı bakalım kesin alcam oyunu ama işte sormak istedim bi

En iyi sistemlerde bile Ara sira kasma oluyordu

Denemek en mantıklısı oyunu oynadığımda optimizasyon sebebiyle 500v500 atamıyordun çok iyi bile olsa sistemin bazen sorun çıkartabiliyordu
hmm.. o zaman denemek lazım hiç satın alıp oynayan yokmu forumda bu işlemciyle ya

Bana da öyle geliyor diyorum keşke 3700x felan mı alsaydım ama ilerk sürümlerden sonra acaba oynanırmı bakalım kesin alcam oyunu ama işte sormak istedim bi
Abi kasa kasa oynarsın,bişey olmaz.O oyun için 1000 tl daha fazla vermek olmaz.

hmm.. o zaman denemek lazım hiç satın alıp oynayan yokmu forumda bu işlemciyle ya
Crackli deneyip kasma olmazsa satın alıp oynayabilirsiniz.Crackliyle uğraşmak istemiyorsanız 2 saat deneme süreniz var

Crackli deneyip kasma olmazsa satın alıp oynayabilirsiniz.Crackliyle uğraşmak istemiyorsanız 2 saat deneme süreniz var
hiç crack'e bulaşmak istemiyorum sanırım satın alırım kassa da kalır büyük ihtimal zaten kasmaz. kuponla 60tl'ye gelcek 250vs250 ve ayar değiştirerek oynarım en kötü

Geri