Neler Yeni

R5 3600 den 5600 upgrade

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Merhaba arkadaşlar ryzen 5 3600 işlemcimi satıp 5600e upgrade etmek istiyorum anakartım gigabyte b450m s2h sizce bu upgrade değer mi sadece valorant oynuyorum ekran kartım gtx 1070

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Eymen Gürel
Merhaba arkadaşlar ryzen 5 3600 işlemcimi satıp 5600e upgrade etmek istiyorum anakartım gigabyte b450m s2h sizce bu upgrade değer mi sadece valorant oynuyorum ekran kartım gtx 1070
[/QUO
Sadece valorant için gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Uğur
Bütçe var ise neden olmasın anakartını güncel bios yükle valo gibi oyunlarda güzel fps farkı görürsün

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı kullanıcılar performans farkı olmadığını yazmış ondan tırsıyorum :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe var ise neden olmasın anakartını güncel bios yükle valo gibi oyunlarda güzel fps farkı görürsün
Yorumunuz aklımda bir kaç kişinin daha tavsiyesini aldıktan sonra hareket edeceğim teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,993
İsim
Murat Orhan

Yorumunuz aklımda bir kaç kişinin daha tavsiyesini aldıktan sonra hareket edeceğim teşekkürler
Sadece valorant için en iyisi işlemci değiştirmektir zaten.

Aderal

80+ Bronze
tabii ki performans farkı olur lakin hani değer mi dersen uğraşmaya bile değmez fiyat farkını falan geçtim

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer

Tofaştan ferrariye binmiyorsum sonuçta Talismandan indin c serisine bindin. Arabadan anlıyorsan kaptın olayı.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,422
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Bazı oyunlar işlemci bazı oyunlar ekran kartı kullanıyor, bütçeniz varsa yapılabilir evet, ileri zamanda ekran kartı upgrade ile çok daha iyi sistemin olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Bazı oyunlar işlemci bazı oyunlar ekran kartı kullanıyor, bütçeniz varsa yapılabilir evet, ileri zamanda ekran kartı upgrade ile çok daha iyi sistemin olur
Sadece valorant oynadığım için ekran kartı upgrade etmeyi düşünmüyorum fakat ryzen 5 5600 geçeceğim sanırsam

Tofaştan ferrariye binmiyorsum sonuçta Talismandan indin c serisine bindin. Arabadan anlıyorsan kaptın olayı.
Maalesef hocam ilgi alanım değil

Can...

80+ Platinum
değer hocam güzel fps farkı alırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Valorant,cs gibi oyunlarda çok fark olur.
Deneyip görelim gaming gecesini bekliyeceğim indirime girmezse alacağım teknobiyotik tray olarak 3k ya satıyor incehesap mpk 3200 şimdi bunların hangisinden fan çıkıyor ben anlamadım ona göre alacağım xd

değer hocam güzel fps farkı alırsın
İmzanızda bulunan sistem güzelmiş oynuyorsanız eğer fps değerleriniz nasıl zaten ekran kartı kullanan bir oyun olmadığı için pek fark olmaz sanırım gtx 1070 ile arasında

Top Bottom