Maalesef stok soğutucusu yeterli olmuyor.Ryzen 5 3600 için baya ısınıyor diyorlar oc veya render yapmicam soğutucu almam gerekir mi gerekirsede düşük bütçe 250-300 civarı önerir misiniz
Her anakart işlemci için uygun mudur bunu düşünmüştüm ama hangisi daha iyidirMaalesef stok soğutucusu yeterli olmuyor.
Buna bakabilirsiniz.
Gayet yeterli bir soğutucu sırf oyun için en fazla 73 derece falan görürsünüz sıkıntı olmaz fakat render falan yapacağım derseniz soğutucu alın.Ryzen 5 3600 için baya ısınıyor diyorlar oc veya render yapmicam soğutucu almam gerekir mi gerekirsede düşük bütçe 250-300 civarı önerir misiniz
Ben bütçenize uygun söylemiştim. Normalde bunu önerecektim. Bu AM4 soket yazıyorsa AM4 her anakartla uyumludur.Her anakart işlemci için uygun mudur bunu düşünmüştüm ama hangisi daha iyidir
Arctic Freezer 34 eSports
Sadece oyun oynayacaksan, bir süre idare edersin stok soğutucu ile.Ryzen 5 3600 için baya ısınıyor diyorlar oc veya render yapmicam soğutucu almam gerekir mi gerekirsede düşük bütçe 250-300 civarı önerir misiniz
Ben bütçenize uygun söylemiştim. Normalde bunu önerecektim. Bu AM4 soket yazıyorsa AM4 her anakartla uyumludur.
Hala anlamış değilim o denli güçlü işlemciye o sogutucu nasıl konur insan küfrediyor .....stok soğutucu yetmiyor o işlemciye diye biliyorum yeni bi tane kule tipi fan alabilirsin
Evet 350 TL. İndirimlerden ucuza getirebilirsiniz.Hocam bu soğutucu şuan da güncel fiyatı mı link var mı paylaşabilir misiniz ?
reklam mantığı soğutucu yaninda hediye gibi beş para etmez bişeyHala anlamış değilim o denli güçlü işlemciye o sogutucu nasıl konur insan küfrediyor .....
Umarım 4000 serisinde böyle yapmazlar yoksa takar takmaz yanacakreklam mantığı soğutucu yaninda hediye gibi beş para etmez bişey![]()
kuru buz koyarızUmarım 4000 serisinde böyle yapmazlar yoksa takar takmaz yanacak![]()