Neler Yeni

R5 3600 işlemcili sistemime ekran kartını ne alırdınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Can
Instagram
https://www.instagram.com/can.php/
Twitter
cnzdmr
Arkadaşlar 5700xt thicc3 modelim garantide ellerinde kalmadığı için başka bir ürün seçicem ve bi miktar da ücret ödemem gerekiyor
https://www.incehesap.com/xfx-triple-dissipation-rx-57xt83ld8-gaming-ekran-karti-fiyati-46654/ bu ürünü ücretsiz alabiliyorum
onun dışında amdden korktuğum için üstüne bir miktar ücret ödemem kartlar bunlar

siz olsanız ne yaparsınız ayrıca indirim gecesine gelen bir kartıda seçebileceğimi söylediler
3080 Aldım :)

tutturudun

80+ Bronze
Neyi kullanırsa kullansın. 2060S'e RX 5700XT'den iyi (%2) demiş. Yalan olmadığını nasıl anlamıyorsun ya?
Delil olmayınca saçmalamak :/ neyse mantıklı bir tartışma olmayacağa benziyor. Delille gelirseniz tartışabilirim, ancak hemen cevap veremeyebilirim 2-3 saat meşgul olacağım.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Delil olmayınca saçmalamak :/ neyse mantıklı bir tartışma olmayacağa benziyor. Delille gelirseniz tartışabilirim, ancak hemen cevap veremeyebilirim 2-3 saat meşgul olacağım.
Dostum ne delilinden bahsediyorsun, belge mi göstereyim.
Yahu 2060S'e 5700XT'den iyi diyor, anlamıyor musun? 5700XT 2070S'in ensesinde. Sen haksız çıkmamak için konuyu uzatıyorsun resmen.
Kime sorarsan sor benim dediğimi der.

tutturudun

80+ Bronze
Dostum ne delilinden bahsediyorsun, belge mi göstereyim.
Yahu 2060S'e 5700XT'den iyi diyor, anlamıyor musun? 5700XT 2070S'in ensesinde. Sen haksız çıkmamak için konuyu uzatıyorsun resmen.
Kime sorarsan sor benim dediğimi der.
"Kime sorarsan sor benim dediğimi der." "Neyi kullanırsa kullansın."
Alev Alatlı Safsata Kılavuzu'nu okumanı tavsiye ederim dostum. Sitede popülerliğini bile kıyaslamış, sen gelip saçma safsatalarla cümle kuruyorsun. Neyse uzatmaya gerek yok.

Top Bottom