tutturudun
80+ Bronze
Doğru gösteriyor ama siz istediğinize inanabilirsiniz.
Göstermiyor. Yanlış bilgi vermekten bıkmadın.Doğru gösteriyor ama siz istediğinize inanabilirsiniz.
Paralel tartışmadan kaçınırım. Delilinizi gösterin, doğrusunu öğreneyim.Göstermiyor. Yanlış bilgi vermekten bıkmadın.
Aradaki fark %2 değil.Paralel tartışmadan kaçınırım. Delilinizi gösterin, doğrusunu öğreneyim.
Aradaki fark %2 desem ne değişecek Allah aşkına. Sadece delil istiyorum, eğer yanlışsam düzeltin.Aradaki fark %2 değil.
O site yanlışlık olarak kendini kanıtlamış bir site, daha önce çok yanlışını gördük. 5700XT 2070-2070S arasında bir kart.Aradaki fark %2 desem ne değişecek Allah aşkına. Sadece delil istiyorum, eğer yanlışsam düzeltin.
3080 AldımArkadaşlar 5700xt thicc3 modelim garantide ellerinde kalmadığı için başka bir ürün seçicem ve bi miktar da ücret ödemem gerekiyor
https://www.incehesap.com/xfx-triple-dissipation-rx-57xt83ld8-gaming-ekran-karti-fiyati-46654/ bu ürünü ücretsiz alabiliyorum
onun dışında amdden korktuğum için üstüne bir miktar ücret ödemem kartlar bunlar
![]()
MSI GeForce RTX 2060 Super Ventus GP OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Gigabyte GV-N206SWF2OC-8GD GeForce RTX 2060 Super 8GB GDDR6 256Bit Gaming Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
siz olsanız ne yaparsınız ayrıca indirim gecesine gelen bir kartıda seçebileceğimi söylediler
Kaynak? Ve site kıyas ölçüsü olarak neyi kullanıyor? Biliyor musun?O site yanlışlık olarak kendini kanıtlamış bir site, daha önce çok yanlışını gördük. 5700XT 2070-2070S arasında bir kart.
Neyi kullanırsa kullansın. 2060S'e RX 5700XT'den iyi (%2) demiş. Yalan olmadığını nasıl anlamıyorsun ya?Kaynak? Ve site kıyas ölçüsü olarak neyi kullanıyor? Biliyor musun?
Delil olmayınca saçmalamak :/ neyse mantıklı bir tartışma olmayacağa benziyor. Delille gelirseniz tartışabilirim, ancak hemen cevap veremeyebilirim 2-3 saat meşgul olacağım.Neyi kullanırsa kullansın. 2060S'e RX 5700XT'den iyi (%2) demiş. Yalan olmadığını nasıl anlamıyorsun ya?
Dostum ne delilinden bahsediyorsun, belge mi göstereyim.Delil olmayınca saçmalamak :/ neyse mantıklı bir tartışma olmayacağa benziyor. Delille gelirseniz tartışabilirim, ancak hemen cevap veremeyebilirim 2-3 saat meşgul olacağım.
"Kime sorarsan sor benim dediğimi der." "Neyi kullanırsa kullansın."Dostum ne delilinden bahsediyorsun, belge mi göstereyim.
Yahu 2060S'e 5700XT'den iyi diyor, anlamıyor musun? 5700XT 2070S'in ensesinde. Sen haksız çıkmamak için konuyu uzatıyorsun resmen.
Kime sorarsan sor benim dediğimi der.
Nereden aldın link atabilir misin merak ettim.3080 Aldım![]()