XFX kaliteli bir markadır almada tereddüt etmeye gerek yok. Forumda size almayın ben sorum yaşadın diyenler olabilir. Bir kişi sorun yaşadığı için o marka kötü olmazBirde itopya bana bir tık tuzlu geldi o yüzden incehesap'a yöneldim, incehesaptan 2060s li sistem takip ediyordum onun stoğu bitince bu ikisi arasında kaldım, ama şuanda 5700xt nin stoğu yok o yüzden 2060 yolu gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ah be kral keşke açtığım konular kadar uzun cevaplar alabilsem :/
Kaç dereceye çıkıyordu. 80 dereceye kadar normalBir videoda ısındığını duymuştum. Sanırsam Donanım arşivinde de XFX ekran kartı videosu vardı.
Kullanmadım ama 3 fanlı modellere yönelebilirsin mesela 5700xt thicc III. Isınma sorunu olmayacaktır. 5700xt 2070 seviyesinde olduğundan bunu almanız daha karlı : https://www.incehesap.com/xfx-amd-radeon-rx-5700-xt-thicc-iii-8gb-gaming-ekran-karti-fiyati-45224/https://www.incehesap.com/xfx-triple-dissipation-rx-57xt83ld8-gaming-ekran-karti-fiyati-46654/ kart bu. Bu karta sahip olanlar ya da deneyimlemiş olanlar bu kartı önerir misiniz?? Sıcaklık değerleri, fps, ses değerleri, performansı nasıl?
Hazır sistem olarak alıcam ve asus rog strix rtx 2060 ile bunun arasında kaldım. Tek sorunum markayı bilmediğim için fazla ısınmasından ve çok sesli çalışmasından korkuyorum (yanlış hatırlamıyorsam bu kartların çok ısındığını okumuştum). Benim gönlüm 2060 tan yan dlss ve rt teknolojileri sebebiyle. Hangisini almam daha kârlı olur?
Klişe gelecek ama teknoloji şans işidirXFX kaliteli bir markadır almada tereddüt etmeye gerek yok. Forumda size almayın ben sorum yaşadın diyenler olabilir. Bir kişi sorun yaşadığı için o marka kötü olmaz
Kaç dereceye çıkıyordu. 80 dereceye kadar normal
Stok olmayınca özelleştirmeden kalkıyor hazır sistemler için stok ayrı olabilir.Ürünü incele dediğin zaman stokta yok gösteriyor, baktığım bir sistem de buydu zaten
tabii ki öyle. Bu dmeek değildir ki xfx kötü markaKlişe gelecek ama teknoloji şans işidir
Hocam onu hatırlamıyorum videoyu göreli 1 yıldan fazla bir zaman oldu belki o sorunu çözmüş bile olabilirler.XFX kaliteli bir markadır almada tereddüt etmeye gerek yok. Forumda size almayın ben sorum yaşadın diyenler olabilir. Bir kişi sorun yaşadığı için o marka kötü olmaz
Kaç dereceye çıkıyordu. 80 dereceye kadar normal