F.A. Idoll
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 3
Hayır fpsler arttı
Hayır fpsler arttı
1660s r7 2700x ultra 60 fps oynayabiliyor muydu?Arada bir 1 - 2 FPS oynuyor sadece. Buna arttı diyemem.
Şuan bir şey söylemek zor ancak iyi fps ler alacağınız kesinArkadaşlar bilgisayarımda bu ekran kartı ve işlemci var.Cyberpunk ı yakın bir tarihte alacağım.Hangi ayarlarda oynarsam rahat ederim ve tahminen kaç fps alırım?
![]()
XFX Triple Dissipation RX-57XT83LD8 AMD Radeon RX 5700 XT 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
B450M S2H V2 anakart![]()
AMD Ryzen 5 3500 AM4 3.60Ghz 16MB Tray İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
16GB(2X8) 3000Mhz RAM
Bana ortalama 60 FPS'de oynattığına dair video sun. Bu şekilde atıp tutmayla bir yere varılmaz. Ve genel performansa bakıldığında zaten anlıyoruz ki bu güncellemenin amacı performans için değil, Çeşitli bugları düzeltmek için. Performans güncellemesine daha var. Ve güncelleme notlarını okuyabilirsin.1660s r7 2700x ultra 60 fps oynayabiliyor muydu?
Bana ortalama 60 FPS'de oynattığına dair video sun. Bu şekilde atıp tutmayla bir yere varılmaz. Ve genel performansa bakıldığında zaten anlıyoruz ki bu güncellemenin amacı performans için değil, Çeşitli bugları düzeltmek için. Performans güncellemesine daha var. Ve güncelleme notlarını okuyabilirsin.
Hocam olayı yanlış anlamışsın sen. Yer yer FPS değişimleri olabilir bu normal bir şey her oyunda olan bir şey. Ayrıca bu arkadaş hız aşırtma yapmış karta, kendisi yorumlarda belirtmiş. Dediğim gibi 2 FPS falan arttığınıda ilave edersek hız aşırtmayla ortalama 50 - 55 FPS gördüm ben. Ona bakarsanız High ayarlarda daha yoğun bir bölgeye geçtiğinde 36 - 42 FPS arasında geziyor sayaç.