Stock soğutucudan kurtulun derim.İşlemcim çok isindigi için voltaj düşürmek istiyorum ama hangi ayarları değiştirecegimi bulamadım. Yardımcı olabileck var mı?
Hocam gördüğüm videolarla karşılaştırıyorum da benim işlemcim 1.4 voltajda çalışıyor. Stock sogutucunun da etkisi var tabi ama voltaj fazla gibi suanStock soğutucudan kurtulun derim.
Core Performance Boost açıktır muhtemel biostan kapatmayı deneyin yada uygun voltaj ile frekans sabitleyin örnek 4.2 ghz 1.25v gibiHocam gördüğüm videolarla karşılaştırıyorum da benim işlemcim 1.4 voltajda çalışıyor. Stock sogutucunun da etkisi var tabi ama voltaj fazla gibi suan
Hocam bı videoda güzel bı şekilde anlatıyor ama benim anakartim asrock. Buradaki ayarlar biraz daha değişik. O yüzden bu konuyu açtımCore Performance Boost açıktır muhtemel biostan kapatmayı deneyin yada uygun voltaj ile frekans sabitleyin örnek 4.2 ghz 1.25v gibi
ama kule tipi bir soğutucu almakta fayda var
Hocam bı videoda güzel bı şekilde anlatıyor ama benim anakartim asrock. Buradaki ayarlar biraz daha değişik. O yüzden bu konuyu açtım
YT üzerinden iletişime geç belki cevap verir adam, yardımcı olur kısaca şunları falan yap der.Hocam tam olarak bu kişiden izliyorum ama anakart markası farklı olduğu için ayarlari tam yapamadım bulamadığım için