r5 3600 sıcaklığı iyi değil mi ?

Tecan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
250
şuan occt den 10 dk dır test yapıyorum max 93 oldu bu değerler iyi değil mi abiler o voltaj şeyini 38 yaptım düzeldi sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan occt den 10 dk dır test yapıyorum max 93 oldu bu değerler iyi değil mi abiler o voltaj şeyini 38 yaptım düzeldi sanırım
fan alana kadar böyle devam ediceğim

fan alana kadar böyle devam ediceğim
10dk da 93 fazla gibi 3.6ya çeksene birde öyle dene

Voltaj şeyini 38 yaptım derken? 3600 zaten ısınan bir işlemci değerler normal.

yok iyi ya herkes %100 yükde 90 95 iyi dedi oyun için kullanacağım renderle işim yok
Doğru ama oyunda 80 üstüne çıkarsa 3.6 yap bence bu konuda rehber açılmalı bu adamın yaptığı video çok yararlı
sonra herkes 3600 çok ısınıyor diye abdullah abiye suç atmasın da sistemler gelince

yok iyi ya herkes %100 yükde 90 95 iyi dedi oyun için kullanacağım renderle işim yok

voltaj olarak 1.4 veriyordu 1.2 civarına getircek şekilde yaptım
Sıkıntı düzelmiş güle güle kullan

voltaj olarak 1.4 veriyordu 1.2 civarına getircek şekilde yaptım

En düşük voltaja çek ve ardından 2-3 saat oyun oyna. Bilgisayarın kapanmaz FPS drop falan yemezsen voltajı düşür ama o zaman PC kapanır veya drop yersen yukarı çek. Olabilecek en düşük voltaja getirmeye çalış.

Doğru ama oyunda 80 üstüne çıkarsa 3.6 yap bence bu konuda rehber açılmalı bu adamın yaptığı video çok yararlı
sonra herkes 3600 çok ısınıyor diye abdullah abiye suç atmasın da sistemler gelince

kardeşim sen sıkıntılı mısın? bu değerlerde normal olan ne var? youtubeye atılan videoda oynadığı oyunlarda max 75 derece görüyor cpu. bu arkadaşın valorant için başka bir postu vardı 80-85 arası diyor. videoda max 65 gördüm. çocuk dünyanın ayarını yaptı da ancak o hale getirebildi cpusunu

kardeşim sen sıkıntılı mısın? bu değerlerde normal olan ne var? youtubeye atılan videoda oynadığı oyunlarda max 75 derece görüyor cpu. bu arkadaşın valorant için başka bir postu vardı 80-85 arası diyor. videoda max 65 gördüm. çocuk dünyanın ayarını yaptı da ancak o hale getirebildi cpusunu
Stres testinde o derecelere çıkması normal oyunda bu kadar çıkmaz zaten adam oyunda bu kadar gördüm dememiş ki render yapsa yine aynı sıcaklığı alacak yük altında bu işlemci stok fanla 90 derece görmüş görmesi gerekende oydu zaten ne bekliyodun 70 derecemi görcekti bu kadar güçlü iişlemci oyunlarda 75 80 üstüne çıkmadığı sürece sıkıntı yok

Adamı boşuna korkutma

O ayar yapmadan önce 80 85 arası görmüş valorantta şimdi düzelmiş işlemci olması gerektiği gibi sizin gibilerle uğraşmaktan ciğerim soldu vallahi

Stres testinde o derecelere çıkması normal oyunda bu kadar çıkmaz zaten adam oyunda bu kadar gördüm dememiş ki render yapsa yine aynı sıcaklığı alacak yük altında bu işlemci stok fanla 90 derece görmüş görmesi gerekende oydu zaten ne bekliyodun 70 derecemi görcekti bu kadar güçlü iişlemci oyunlarda 75 80 üstüne çıkmadığı sürece sıkıntı yok

Adamı boşuna korkutma

O ayar yapmadan önce 80 85 arası görmüş valorantta şimdi düzelmiş işlemci olması gerektiği gibi sizin gibilerle uğraşmaktan ciğerim soldu vallahi
bugün benimde moralim bozuldu şöyle şeylere biraz

Adamı boşuna korkutma

kardeşim benim büyük ihtimal okuduğunu ve yazdığımı anlamada sıkıntın var. kendin bile demişsin bu işlemci oyunlarda 75-80 derecelere çıkmamalı diye "abdullah abinin" yaptığı videoda hiç böyle bir sıkıntı yoktu ya videoyu çekerken bir kaç ayar yapıp paylaştı bizimle ya da burda kardeşimizin işlemcisi sıkıntılı değil mi? ben o sistemi alıyosam niye bir daha ayar yapma gereği duyayım? umarım ilerde insanların bodyguardlığını yapmayı bırakırsın.

Stok fanla OC mi yaptın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,412
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri