Neler Yeni

R5 3600 stok fan yeterli mi?

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Overclock yapmıyacaksan yeterli ama hem oc yapmayı hemde render yapmayı planlıyorsan yetersiz.
Oc falan gibi bir derdim yok arada zevkine 3-5 video çekerim ama öyle render falan işleri ile uğraşmıyorum desek yeridir 1 yıl içinde 5 kere anca render yaparım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı Olsun :) Kaliteli önerdim Samsung SSD her şey kaliteli vatan illa alıcam diyorsan bunu topladım GP Model ciddien varmış :D
Hocam fiyat farkı benim attığım sistem ile 1000 Lira fark ediyor her şeyi yükseltsem bile mağazada 1000 Lira fark çıkmaz diye düşünüyorum maks bütçem 7200.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Oc falan gibi bir derdim yok arada zevkine 3-5 video çekerim ama öyle render falan işleri ile uğraşmıyorum desek yeridir 1 yıl içinde 5 kere anca render yaparım.

Hocam fiyat farkı benim attığım sistem ile 1000 Lira fark ediyor her şeyi yükseltsem bile mağazada 1000 Lira fark çıkmaz diye düşünüyorum maks bütçem 7200.
3600 işini fazlasıyla görür o zaman

isimsizüye

80+ Gold

soğutucu çıkar ilerki zaman al benim attımı al geç :D

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Hayırlı Olsun :) Kaliteli önerdim Samsung SSD her şey kaliteli vatan illa alıcam diyorsan bunu topladım GP Model ciddien varmış :D Hazır sistem alma derim kasalar psular dandik olabiliyor bazıları hava akışıda kötü oluyor ekran kartlarda ısınma oluyor
Özelleştirerek satın alınabiliyor. 1 Haziran'da mağaza açılınca çok büyük ihtimal kdv indirimi olacak onu bekliyorum eğer öyle olursa sizin dediğiniz sistemi alırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
samet kulak
https://www.vatanbilgisayar.com/AMD...0m-a-pro-max-ocz-480gb-kingston-16gb-RAM.html bu sistem de var hocam.

orada tuf serisi ekran kartı yok gördüğünüz üzere benim dediğim sistem bu https://www.vatanbilgisayar.com/AMD...0m-a-pro-max-ocz-480gb-kingston-16gb-RAM.html hiç kimse bağlantı ekleme özelliğini bilmiyor mu acaba?
Şimdi yanlış anlama sorun bulmaya çalışmıyorum fakat ekran kartının mech ve evoke serisi sıkıntılı kasayı bilmiyorum ama 1x16 ram var yine değmez başka sistemlere bakabilirsin

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Şimdi yanlış anlama sorun bulmaya çalışmıyorum fakat ekran kartının mech ve evoke serisi sıkıntılı kasayı bilmiyorum ama 1x16 RAM var yine değmez başka sistemlere bakabilirsin
Mech ve mech gp farklı 1x16 var özelleştirerek 2x8 yapılabiliyor başka siteden almayacağım mağazadan alacağım İtopyada yaşadığım rezalet sonrası bir daha online alışveriş yapmam açıkçası 28 günde sistem kargolanmadı iptal ettim diğer sitelerde de durum hemen hemen aynı özellikle incehesapta

isimsizüye

80+ Gold
Bilemiyorum hala problemli diye biliyorum yani ben olsam almazdım kendi kararı tabi
MSI Mech Ve armor sonuna gp ekliyerek sorunu düzeltiler

Mech ve mech gp farklı 1x16 var özelleştirerek 2x8 yapılabiliyor başka siteden almayacağım mağazadan alacağım İtopyada yaşadığım rezalet sonrası bir daha online alışveriş yapmam açıkçası 28 günde sistem kargolanmadı iptal ettim diğer sitelerde de durum hemen hemen aynı özellikle incehesapta
valla hocam böyle büyük şeyler bence bu benim görüş açım vatandan alınmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
samet kulak

Yani vatan pahalı kdv indirimi gelir mi bilmiyorum gelirse yine yüksek olacak fiyatlar ama idare eder

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

Bende sizle aynı görüşteyim almışken 500 fazla olsun karşımda muhattap olsun kanser oldum 28 gün yanlış anlamayın hala sinirleniyorum söveceğim ya arkadaş atomundan mı yapıyorsunuz bilgisayarı 28 gün ne ya.

Yani vatan pahalı kdv indirimi gelir mi bilmiyorum gelirse yine yüksek olacak fiyatlar ama idare eder
Vatan pahalı fakat kdv indirimi ile 5/1 ucuz alıyorsun az buz bir indirim değil yine bu fiyatlar için.

isimsizüye

80+ Gold
Bende sizle aynı görüşteyim almışken 500 fazla olsun karşımda muhattap olsun kanser oldum 28 gün yanlış anlamayın hala sinirleniyorum söveceğim ya arkadaş atomundan mı yapıyorsunuz bilgisayarı 28 gün ne ya.
Parçaları vatandan alacağım gene hocam dönüştürcüm bozulmuştu direk garantiye verdim 1 ay bekledim sonra verdiler ilgileniyorlar baya vatan

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Parçaları vatandan alacağım gene hocam dönüştürcüm bozulmuştu direk garantiye verdim 1 ay bekledim sonra verdiler ilgileniyorlar baya vatan
senin sistem kaç lira tutuyor hocam.

Top Bottom