Yakup.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Performans çok düşüyor.Sıcaklık düşürmek için?
Performans çok düşüyor.Sıcaklık düşürmek için?
Şahsen sleeping dogs oyununda 4.0 GHz ile 95 dereceye kadar gördüm. Kapatınca 75i bile geçmedi sence burda 20-30 FPS'in bir faydası var mı?Performans çok düşüyor.
30 FPS yüksek bir değer. Hiç gerek yok kapatmaya.Şahsen sleeping dogs oyununda 4.0 GHz ile 95 dereceye kadar gördüm. Kapatınca 75i bile geçmedi sence burda 20-30 FPS'in bir faydası var mı?
30 FPS yüksek bir değer. Hiç gerek yok kapatmaya.
hiç zor bir şey yok hiçbirşey bilmiyor iseniz ryzen master yükleyin buradan cpu clock ve cpu voltage kısmı ile istedigin gibi ayar yapabilirsin ben 1.2 volt 4250 mhz kullanıyorum ısınmayı minimum seviyede tutup performans kaybetmeyeyim derseniz 4000 mhz cpu clock 1-1.1 volt arasında stabil bir değerde çalıştırabilirsinizDA SISTEM 3 ü 3600 le aldım T6 Ultra yı takmayı beceremem diye korktuğum için işlemci çok ısınırsa uv yapmayı düşünüyorum türkçe bi tutorial videosu var mı önerdiğinz basit anlayan?
yanlış bişey yaparsam nolur bi de örnek video falan var mı anlatan?hiç zor bir şey yok hiçbirşey bilmiyor iseniz ryzen master yükleyin buradan cpu clock ve cpu voltage kısmı ile istedigin gibi ayar yapabilirsin ben 1.2 volt 4250 mhz kullanıyorum ısınmayı minimum seviyede tutup performans kaybetmeyeyim derseniz 4000 mhz cpu clock 1-1.1 volt arasında stabil bir değerde çalıştırabilirsiniz
var ama anakartı çıkarıp tak yoksa kırarsıngaranti gitmiyo dimi fanı değişince bi de sana zahmet takma videosunu bulursan atabilir misin?
okadar zor değil ama anakartı çıkartman önermlibeni çok korkutuyo bu montaj işleri hiç anlamıyom anlayan bi tanıdık falan bulmam lazım
1.4 volt un üzerinde bir voltaj vermeyeceksin başka bir yanlış yapma şansınız yok zaten ryzen master basic mod da çekirdek hızı ve voltaj ayarı var sadece bu voltaj ayarıda manuel olarak ayarladıgınız işlemcinin çıkacagı maksimum voltaj ayarı işlemcinin slikon kalitesine ve anakartım kalitesine göre en düşük volt ile alabileceginiz en yüksek frekans değişecektir siz 4000 mhz çekirdek frekansını sabitlerseniz stock işlemci performansını alırsınız voltajıdan 1 volt 1.1 volt arasında stabil bir deger bulur çalıştırırsınız stabiliteyi test etmek için prime 95 occt gibi programlar kullanabilirsinizyanlış bişey yaparsam nolur bi de örnek video falan var mı anlatan?