Neler Yeni

Yardım R5 3600 Yükte 94 Derece

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
2 kez başlattım maksimum 70 derece gördü ama çok kısa sürdü 10 sn falan hata verdi "Hardware error detected" gibi
Stabil değil demek ki :( Üzücü oldu bu. Tekrar Ryzen Masteri aç bu sefer voltajı 1.15 yap 1.1 yerine öyle dene

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Stabil değil demek ki :( Üzücü oldu bu. Tekrar Ryzen Masteri aç bu sefer voltajı 1.15 yap 1.1 yerine öyle dene
bunda devam etti ama 84 derecelere kadar çıktı ben durdurdum 80 derecede kapat dediğiniz için

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
bunda devam etti ama 84 derecelere kadar çıktı ben durdurdum 80 derecede kapat dediğiniz için
1.15 ve 4.2 GHz’de devam ettiyse iyi. Stres testinde Yukarıda Tikler olması lazım. Orada CPU dışında her şeyin tikini kaldırın. Bu şekilde daha az ısınacak. Böyle 10 DK yapmayı deneyin

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
1.15 ve 4.2 GHz’de devam ettiyse iyi. Stres testinde Yukarıda Tikler olması lazım. Orada CPU dışında her şeyin tikini kaldırın. Bu şekilde daha az ısınacak. Böyle 10 DK yapmayı deneyin
Hocam şuan güzel gidiyor üstteki stress cpu ve grafikte cpu hariç hepsinin tiki kaldırdım şuan maksimum 70 gidiyor 7 dakika sonra geçrse yazacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Testi bitirdim 70 derecenin üstüne çıkmadı @cfranko

Son düzenleme:

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
@cfranko Kandes sadece fpu testi yapılması gerektiğini düşünüyor.
Aida64 testini yaparken sadece fpu tikli kalsın
O zaman çok ısınır. Test yapılamaz. Sadece CPU yapmak sadece oyun oynayan bir insanın stabiliteyi yakalaması için yeterli

Hocam şuan güzel gidiyor üstteki stress cpu ve grafikte cpu hariç hepsinin tiki kaldırdım şuan maksimum 70 gidiyor 7 dakika sonra geçrse yazacağım

Hocam Testi bitirdim 70 derecenin üstüne çıkmadı @cfranko
Tamam şimdi o ayarları Bios’a geçirmen lazım
@caglarmtb Açıksa o söyleyebilir sana zaten aynı anakartı kullanıyorsunuz onunla. Ben biraz işim var ama 1.15 ve 4.2’nin stabil olduğunu artık biliyorsun.

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
O zaman çok ısınır. Test yapılamaz. Sadece CPU yapmak sadece oyun oynayan bir insanın stabiliteyi yakalaması için yeterli
hocam devamında ne yapacağız biostandı galiba anakartım b450m s2h

Tamam şimdi o ayarları Bios’a geçirmen lazım
@caglarmtb Açıksa o söyleyebilir sana zaten aynı anakartı kullanıyorsunuz onunla. Ben biraz işim var ama 1.15 ve 4.2’nin stabil olduğunu artık biliyorsun.
peki ryzen masterı silsem sorun olurmu?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
hocam devamında ne yapacağız biostandı galiba anakartım b450m s2h

peki ryzen masterı silsem sorun olurmu?
Şimdilik kalsın Ryzen Master. 1.15 ve 4.2’de bir süre kullan. Günlük kullanımda herhangi bir sorun yaşarsan geri dönüp Ryzen Master’dan tekrar ayar yapbilesin diye stabil noktayı bulabilmek adına kalsın.

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Şimdilik kalsın Ryzen Master. 1.15 ve 4.2’de bir süre kullan. Günlük kullanımda herhangi bir sorun yaşarsan geri dönüp Ryzen Master’dan tekrar ayar yapbilesin diye stabil noktayı bulabilmek adına kalsın.
Anladım hocam peki biostan ayarı yapayımmı? Yapacaksam nasıl yapacağımı söylermisiniz

Top Bottom