Evetaida64 extreme mi programin adi?
Stabil değil demek ki Üzücü oldu bu. Tekrar Ryzen Masteri aç bu sefer voltajı 1.15 yap 1.1 yerine öyle dene2 kez başlattım maksimum 70 derece gördü ama çok kısa sürdü 10 sn falan hata verdi "Hardware error detected" gibi
1.15 ve 4.2 GHz’de devam ettiyse iyi. Stres testinde Yukarıda Tikler olması lazım. Orada CPU dışında her şeyin tikini kaldırın. Bu şekilde daha az ısınacak. Böyle 10 DK yapmayı deneyinbunda devam etti ama 84 derecelere kadar çıktı ben durdurdum 80 derecede kapat dediğiniz için
Hocam şuan güzel gidiyor üstteki stress cpu ve grafikte cpu hariç hepsinin tiki kaldırdım şuan maksimum 70 gidiyor 7 dakika sonra geçrse yazacağım1.15 ve 4.2 GHz’de devam ettiyse iyi. Stres testinde Yukarıda Tikler olması lazım. Orada CPU dışında her şeyin tikini kaldırın. Bu şekilde daha az ısınacak. Böyle 10 DK yapmayı deneyin
Hocam Testi bitirdim 70 derecenin üstüne çıkmadı @cfranko1.15 ve 4.2 GHz’de devam ettiyse iyi. Stres testinde Yukarıda Tikler olması lazım. Orada CPU dışında her şeyin tikini kaldırın. Bu şekilde daha az ısınacak. Böyle 10 DK yapmayı deneyin
O zaman çok ısınır. Test yapılamaz. Sadece CPU yapmak sadece oyun oynayan bir insanın stabiliteyi yakalaması için yeterli@cfranko Kandes sadece fpu testi yapılması gerektiğini düşünüyor.
Aida64 testini yaparken sadece fpu tikli kalsın
Tamam şimdi o ayarları Bios’a geçirmen lazımHocam şuan güzel gidiyor üstteki stress cpu ve grafikte cpu hariç hepsinin tiki kaldırdım şuan maksimum 70 gidiyor 7 dakika sonra geçrse yazacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Testi bitirdim 70 derecenin üstüne çıkmadı @cfranko
hocam devamında ne yapacağız biostandı galiba anakartım b450m s2hO zaman çok ısınır. Test yapılamaz. Sadece CPU yapmak sadece oyun oynayan bir insanın stabiliteyi yakalaması için yeterli
peki ryzen masterı silsem sorun olurmu?O zaman çok ısınır. Test yapılamaz. Sadece CPU yapmak sadece oyun oynayan bir insanın stabiliteyi yakalaması için yeterli
Tamam şimdi o ayarları Bios’a geçirmen lazım
@caglarmtb Açıksa o söyleyebilir sana zaten aynı anakartı kullanıyorsunuz onunla. Ben biraz işim var ama 1.15 ve 4.2’nin stabil olduğunu artık biliyorsun.
Şimdilik kalsın Ryzen Master. 1.15 ve 4.2’de bir süre kullan. Günlük kullanımda herhangi bir sorun yaşarsan geri dönüp Ryzen Master’dan tekrar ayar yapbilesin diye stabil noktayı bulabilmek adına kalsın.hocam devamında ne yapacağız biostandı galiba anakartım b450m s2h
peki ryzen masterı silsem sorun olurmu?
Ryzen masterdan ayarları default a çekhocam devamında ne yapacağız biostandı galiba anakartım b450m s2h
peki ryzen masterı silsem sorun olurmu?
Anladım hocam peki biostan ayarı yapayımmı? Yapacaksam nasıl yapacağımı söylermisinizŞimdilik kalsın Ryzen Master. 1.15 ve 4.2’de bir süre kullan. Günlük kullanımda herhangi bir sorun yaşarsan geri dönüp Ryzen Master’dan tekrar ayar yapbilesin diye stabil noktayı bulabilmek adına kalsın.