Neler Yeni

R5 5600 STOK FAN SICAKLIK NORMALMİ

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Tabii ki dark frezzer modeli en çok bu forumda tutulan modeldir. Kendim XIGMATEK WİNDPOWER 1264 Modelini kullanıyorum ama sanırım X125 modeli daha iyi.

VeloceRR

80+ Bronze
Boştayken bile böyle yüksek ısılar alıyormuydun dostum peki 60 75 arası gibi
Hayır, senin kasanın modeli ne? Büyük ihtimal kasanın önü cam; mesh değil ve düzgün hava akışı sağlayamıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Yılmaz
Hayır, senin kasanın modeli ne? Büyük ihtimal kasanın önü cam; mesh değil ve düzgün hava akışı sağlayamıyor.
Evet kasanın önü cam Frisby FC-9280G-4F 500W ATX Mid-Tower modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii ki dark frezzer modeli en çok bu forumda tutulan modeldir. Kendim XIGMATEK WİNDPOWER 1264 Modelini kullanıyorum ama sanırım X125 modeli daha iyi.
Anladım teşekkür ederim umarım işimi görür ve sıcaklık düşer

VeloceRR

80+ Bronze
Evet kasanın önü cam Frisby FC-9280G-4F 500W ATX Mid-Tower modeli

Anladım teşekkür ederim umarım işimi görür ve sıcaklık düşer
Ben de Rampage sailor kasaya sahibim. 2k oyun oynarken max 82 dereceyi gördüm işlemcide. Undervolt yaptım 70 dereceyi geçmiyordu.
70 derece bile bana cok geldigi için bu fanı aldım. Boşta 30-35 derecelerde ve oyunlarda 50-55 bazen de ağır oyunlarda max 60 ı gördüm.
Fanın montajı cok kolay ve içinden termal macun da cıkıyor. :)

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Abdullah
Aynı işlemci stok soğutucusu ile 70 i geçtiğini görmedim. Uncharted mmorpg falan oynadım

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Şöyle bir bilgi vereyim B450 MK-II model anakart'a kule tipi soğutucu taktığında ekran kartın ile soğutucu arasında milim fark kalacaktır bilgin olsun. Bundan dolayı ekran kartın boşta fanlar dönmezken 60 derecelerde gezebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Yılmaz
Şöyle bir bilgi vereyim B450 MK-II model anakart'a kule tipi soğutucu taktığında ekran kartın ile soğutucu arasında milim fark kalacaktır bilgin olsun. Bundan dolayı ekran kartın boşta fanlar dönmezken 60 derecelerde gezebilir.
Fanını ne gibi bir zarar var ekran kartı fanı aşağıda ama anlamadım her modeldemi böyle olacaktır?

Aynı işlemci stok soğutucusu ile 70 i geçtiğini görmedim. Uncharted mmorpg falan oynadım
Kasa farkı olabilir benim kasamda hava çıkışı pek iyi değil sanırsam.

Ben de Rampage sailor kasaya sahibim. 2k oyun oynarken max 82 dereceyi gördüm işlemcide. Undervolt yaptım 70 dereceyi geçmiyordu.
70 derece bile bana cok geldigi için bu fanı aldım. Boşta 30-35 derecelerde ve oyunlarda 50-55 bazen de ağır oyunlarda max 60 ı gördüm.
Fanın montajı cok kolay ve içinden termal macun da cıkıyor. :)
Undervolt uygulamasını yapmadım yapmayı bilmiyorum. Kullandığın soğutucuyu önerirmisin atarsan bakabilirim.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Abdullah
Fanını ne gibi bir zarar var ekran kartı fanı aşağıda ama anlamadım her modeldemi böyle olacaktır?

Kasa farkı olabilir benim kasamda hava çıkışı pek iyi değil sanırsam.

Undervolt uygulamasını yapmadım yapmayı bilmiyorum. Kullandığın soğutucuyu önerirmisin atarsan bakabilirim.
Rempage zuko modeli mesh 140 mm 4 fan

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Merhabalar. AMD RYZEN 5 5600 işlemcim stok fanıyla birlikte boşta 60 70 arası bazen 55 derecelerine düşüyor oyunlarda 80 90 arası gidip geliyor. Örneğin Spiderman Remastred oyununu ultra ayarlarda oynadım ve ısısı 90 94 arasıydı LOL 'de 80 84 arası geziyor bana tuhaf geldi hiçbir bios ayarı veya voltaj vb. ayarı yapmadım kafam Frisby Marka 500 w Sıvı soğutucu almayı düşünüyorum normal değilse sıvı soğutucuyla düzeltebilirmiyim yoksa garantiyemi göndermeliyim henüz 1 haftalık kasam.

GEFORCE RTX 3060 12GB
R5 5600
16 GB RAM
PRIME B450M-K II ANAKART
FRİSBY MARKA 500W KASA
perfan 120h al

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Benim 5600x stok fan ile 90 dereceyi geçiyordu şuan se234 var en işlemci yoran Battlefiled oyunlarında 60 dereceyi geçmiyor örnek olsun diye yazdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Yılmaz
Rempage zuko modeli mesh 140 mm 4 fan
Bu modelde boşluk kalır doğrumu anladım?

Benim 5600x stok fan ile 90 dereceyi geçiyordu şuan se234 var en işlemci yoran Battlefiled oyunlarında 60 dereceyi geçmiyor örnek olsun diye yazdım
Teşekkür ederim fiyati biraz absürt geldi o fiyata sıvı soğutucu mevcut galiba

İş görürmü soğutması nasıl?

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Bu modelde boşluk kalır doğrumu anladım?

Teşekkür ederim fiyati biraz absürt geldi o fiyata sıvı soğutucu mevcut galiba

İş görürmü soğutması nasıl?
o fiyata alacağın sıvı soğutucudan pek bişey bekleme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,321
Üyeler
161,435