Bütçe ne kadarbütçem kısıtlı alabileceğim en uygun ekran kartı hangisidir, tabi güzel performans vermesi gerekiyor önerilerinizi bekliyorum.
fiyatlar böyleyken almak aşırı mantıksız olur 1500 e gtx 1050ti var ama önceden o fiyata rx570 vardı çok daha iyi olarak hani ondan dolayı bir şey söylemek çok mantıksızbütçem kısıtlı alabileceğim en uygun ekran kartı hangisidir, tabi güzel performans vermesi gerekiyor önerilerinizi bekliyorum.
Sıfır mı ikinci el mi ?
Ne kadar bütçen var ?
sıfır düşünüyorum bütçem öyle aşırı değil bütçeme göre bende interneten bakıp alırım da sizin tavsiye ettiğiniz hangileri ona göre bakıp alıcamBütçe ne kadar
Bütçenizi söyleyin ona göre tavsiye yapılsınsıfır düşünüyorum bütçem öyle aşırı değil bütçeme göre bende interneten bakıp alırım da sizin tavsiye ettiğiniz hangileri ona göre bakıp alıcam
O zaman sana RTX 3090 önereyim ?sıfır düşünüyorum bütçem öyle aşırı değil bütçeme göre bende interneten bakıp alırım da sizin tavsiye ettiğiniz hangileri ona göre bakıp alıcam
R5 3600 e rtx 3090 mı (!)O zaman sana RTX 3090 önereyim ?
Bütçeni söyle maksimum verebileceğini bizde sana onu önerelim.
Ucuzdan kastın ne ?bütçem kısıtlı alabileceğim en uygun ekran kartı hangisidir, tabi güzel performans vermesi gerekiyor önerilerinizi bekliyorum.
bütçem kısıtlı diyorum ona göre uygun ekran kartı önerir misiniz diyorum şaka mısın sen :dO zaman sana RTX 3090 önereyim ?
Bütçeni söyle maksimum verebileceğini bizde sana onu önerelim.
Ben şaka değilim de sen öylesin sanırım ?bütçem kısıtlı diyorum ona göre uygun ekran kartı önerir misiniz diyorum şaka mısın sen :d
Kısıtlı demek yeterli değil.bütçem kısıtlı diyorum ona göre uygun ekran kartı önerir misiniz diyorum şaka mısın sen :d
kanka IQ'un mu yetmiyor yetersiz bütçe ne 1 liran mı var söyle işte devlet sırrı mı bu kaç para olduğunu bilmeden nasıl önerelimbütçem kısıtlı diyorum ona göre uygun ekran kartı önerir misiniz diyorum şaka mısın sen :d