Oyun oynuyordum pcyi yeniden başlatım girdim biosa sıcaklık o yüzdendir muhtemelen ama voltajı bilmiyorum merak ettim.3600 4.2Ghz'de 1.4 yiyor. bu neredeyse 1.425.
@RevDeisDou bi baksana suna.
biraz fazla gibiOyun oynuyordum pcyi yeniden başlatım girdim biosa sıcaklık o yüzdendir muhtemelen ama voltajı bilmiyorum merak ettim.
Sal bi beni yabiraz fazla gibi
@RevDeisDou
bana laf ediyorsun kaçma gel burayaSal bi beni ya
Ben ayar yapmamıştım aslında kendi böyle gelmesi normal mi? Gerçi itopyadan ne bekliyorsak windowsu bile ben kurdum.Reis aşırı fazla core performance boost aç islemciyi 4ghz sabitle 1.150 voltaj ver gayet yeterli olacaktır ( kendim 3600x kullanıyorum bu ayarlarda)
B450 ananartlar fazla voltaj çekiyor o yüzden normal değil benim dediğimi yap 4ghz sabitle 1.150 voltaj ver stabil çalışacaktırBen ayar yapmamıştım aslında kendi böyle gelmesi normal mi? Gerçi itopyadan ne bekliyorsak windowsu bile ben kurdum.
Eyvallah. @crazyreign sen ne düşünüyorsun?B450 ananartlar fazla voltaj çekiyor o yüzden normal değil benim dediğimi yap 4ghz sabitle 1.150 voltaj ver stabil çalışacaktır
Voltaj değerleri normal Çünkü işlemçi kendi kendine boot ediyor stok soğutucu malasef yetmiyor benim önerim voltaj değerlerini azaltıp işlemçiyi soguk tutmanızdır daha iyi bir soğutucu alana kadarCore performance boostu kapattım bu arada. Çok performans kaynı yaşatırmı? Stock fan var üstünde.
Core performance boost kapattım şimdilik. Teşekkürler.Voltaj değerleri normal Çünkü işlemçi kendi kendine boot ediyor stok soğutucu malasef yetmiyor benim önerim voltaj değerlerini azaltıp işlemçiyi soguk tutmanızdır daha iyi bir soğutucu alana kadar