R5 4650G çok ısınır mı?

Forumuye

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
739
Stok soğutucudan bile küçük bir soğutucu ile kullanacağım da ısınma sorunu var mı işlemcinin?

Stok soğutucudan neden daha küçük bir soğutucu ile kullanıcan? Kullanmanı önermiyorum açıkçası, yük altında sıkıntı yaşayabilirsin.

Stok soğutucudan neden daha küçük bir soğutucu ile kullanıcan? Kullanmanı önermiyorum açıkçası, yük altında sıkıntı yaşayabilirsin.
Render alırken kapanma falan yaşamam umarım. Ya da CPB falan mı kapatıp kullansam sistemi.

Soğutucuyu bilmiyorum ama uv yaparsan idare eder herhalde
Athlon 3000G soğutucusuna benzeyen bir soğutucu, ondan biraz daha ufak hatta fanı. Modelini ben de bilmiyorum.

90 dereceyi geçmez umarım uyumlu en ucuz soğutucu 300-400TL çünkü ve o kadar para vermek istemiyorum 😀

Athlon 3000G soğutucusuna benzeyen bir soğutucu, ondan biraz daha ufak hatta fanı. Modelini ben de bilmiyorum.

90 dereceyi geçmez umarım uyumlu en ucuz soğutucu 300-400TL çünkü ve o kadar para vermek istemiyorum 😀
Onun yetmemesi muhtemel bu arada ama UV ile biraz performans kaybını göze alırsanız bağırsa da yeter diye düşünüyorum.

Onun yetmemesi muhtemel bu arada ama UV ile biraz performans kaybını göze alırsanız bağırsa da yeter diye düşünüyorum.
Bir mini sistem almayı düşünüyorum da alırsam soğutucu değiştiremem stok soğutucu bile sığmıyor kasaya çünkü. Yetmezse çok sıkıntı olursa sistemi almadan başka bir yol bulmam gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri