Render alırken kapanma falan yaşamam umarım. Ya da CPB falan mı kapatıp kullansam sistemi.Stok soğutucudan neden daha küçük bir soğutucu ile kullanıcan? Kullanmanı önermiyorum açıkçası, yük altında sıkıntı yaşayabilirsin.
Soğutucuyu bilmiyorum ama uv yaparsan idare eder herhaldeStok soğutucudan bile küçük bir soğutucu ile kullanacağım da ısınma sorunu var mı işlemcinin?
Athlon 3000G soğutucusuna benzeyen bir soğutucu, ondan biraz daha ufak hatta fanı. Modelini ben de bilmiyorum.Soğutucuyu bilmiyorum ama uv yaparsan idare eder herhalde
Onun yetmemesi muhtemel bu arada ama UV ile biraz performans kaybını göze alırsanız bağırsa da yeter diye düşünüyorum.Athlon 3000G soğutucusuna benzeyen bir soğutucu, ondan biraz daha ufak hatta fanı. Modelini ben de bilmiyorum.
90 dereceyi geçmez umarım uyumlu en ucuz soğutucu 300-400TL çünkü ve o kadar para vermek istemiyorum![]()
Bir mini sistem almayı düşünüyorum da alırsam soğutucu değiştiremem stok soğutucu bile sığmıyor kasaya çünkü. Yetmezse çok sıkıntı olursa sistemi almadan başka bir yol bulmam gerek.Onun yetmemesi muhtemel bu arada ama UV ile biraz performans kaybını göze alırsanız bağırsa da yeter diye düşünüyorum.