Başka bir modeli daha vardı sanırım o daha çok öneriliyordu onu bulamadım.Al hocam güzel soğutucu
Hocam yanlış yazmışım 5600X işlemciO soğutucu geldi mi tekrar? Eğer öyleyse uzun vadede işine yarar. Yoksa Assassins King alsan da yeter.
Hocam biraz daha zorlarim dersen imzamdaki modeli öneririm Thermalright Peerless Assassin 140 White mükemmel soğutma kısmında.
Hocam kasama sığmayabilir 140mmHocam biraz daha zorlarim dersen imzamdaki modeli öneririm Thermalright Peerless Assassin 140 White mükemmel soğutma kısmında.
Fazlasıyla yeterliO soğutucu geldi mi tekrar? Eğer öyleyse uzun vadede işine yarar. Yoksa Assassins King alsan da yeter.
Kaç mm destekliyor soğutma olarak kasanHocam kasama sığmayabilir 140mm
Ya tam bilmiyorum arkadaşa bakıyorum bana kasam küçük dedi modelini bilmiyoruz kasanınKaç mm destekliyor soğutma olarak kasan
Öğrenirseniz daha sağlıklı öneriler yapılabilir açıkçasıYa tam bilmiyorum arkadaşa bakıyorum bana kasam küçük dedi modelini bilmiyoruz kasanın
Ya isterseniz siz yapın ben yarın yanına gideceğim ölçer falan ona göre alırım.Öğrenirseniz daha sağlıklı öneriler yapılabilir açıkçası