Neler Yeni

R5 5600 oyun testleri iyi mi?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,383
İsim
Hacı
Evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gpu yükü ne kadar fazla olursa o kadar iyi diye biliyorum. Okuduğum bütün forumlarda öyle yazılmış. Ekran kartım Gtx 1660 ti
Evet yük fazla ise o kadar iyi valorantta ufak darboğaz olur fakat diğer hiçbir oyunda olmaz. Kasma donma zaten olmaz o işlemiyle :) Bi iki eski FPS oyunları hariç darboğaz olmaz zaten.
CS 2 de vs de 0 darboğaz oynarsın :)

kowyshhh1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet
Evet yük fazla ise o kadar iyi valorantta ufak darboğaz olur fakat diğer hiçbir oyunda olmaz. Kasma donma zaten olmaz o işlemiyle :) Bi iki eski FPS oyunları hariç darboğaz olmaz zaten.
CS 2 de vs de 0 darboğaz oynarsın :)
Hocam ısınmaması, ve darboğaz olmaması için soğutucu gelene kadar Cpb yi kapattım. Ayrıca valoranttada hiç darboğaz yaşamadım. Yardımlarınız için teşekkürler😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
5600 ye vereceğin paraya 12400f alınır.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,383
İsim
Hacı
Hocam ısınmaması, ve darboğaz olmaması için soğutucu gelene kadar Cpb yi kapattım. Ayrıca valoranttada hiç darboğaz yaşamadım. Yardımlarınız için teşekkürler😀
CORE PERFORMANCE BOOST KAPALI ise işler değişir 🤣
Bu sıcaklıklar iyi değil eh olur 🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
Peki anakart ne olacak? Anakart içinde 3-4 bin TL masrafa girmek lazım. Anakartım intel uyumlu değil çünkü.
eee baştan düşünseydin amd yerine intel düzerdin. masraf düşünmezdin.

kowyshhh1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet
eee baştan düşünseydin amd yerine intel düzerdin. masraf düşünmezdin.
Hocam bilip bilmeden konuşmayın lütfen. Sistemi ben almadım. Babam hediye olarak aldı. Ayrıca 5600 sizin dediğiniz işlemciden bence daha iyi.

Top Bottom