arkadaslar ben ryzen5 5600 islemcili, 3060 12gb ekran kartli bir sistem almayi planliyorum. Sizce 16gb ramde herhangi bir darbogaz yasar miyim? + olarak kac watt bir power supply kullanmaliyim
Son düzenleme:
hocam 30k civariydi galiba ben kendim cok iyi toplamayi bilmiyorum vazgectim o yuzden. cok pahali geldiDarboğaz falan yapmaz rahatlıkla besler büyük ihtimalede kaça alıyorsun ?
yuh 2 tane alınır neredeyse o parayahocam 30k civariydi galiba ben kendim cok iyi toplamayi bilmiyorum vazgectim o yuzden. cok pahali geldi
evet hocam neyi pahali yapiyorum anlayamadimyuh 2 tane alınır neredeyse o paraya
hazır sistemlere bak. takip et uygun düşüyorevet hocam neyi pahali yapiyorum anlayamadim
evet oyle yapmayi planliyorum suan.hazır sistemlere bak. takip et uygun düşüyor
anladim hocam dediginiz gibi hazir sistemlere bakicam. donanim arsivi ve pc hocasinin guzel sistemleri oluyor.Ne doğru ki fiyatlar çok pahalı.
hocam 30k civari falanButcen ne
Kasaya fan almana gerek yok sogutucuda 1kya alırsın 3060ada 15k verilmez yanlışların bunlar teker teker topliyacaksan googleye aratıp akakçeden bakevet oyle yapmayi planliyorum suan.
https://www.itopya.com/KendinTopla?...2321_1-23429_1-20522_1-23825_1-6923_1-23832_1 bu da sistem hocam sizce ne yanlis
4060ti 16gb bile bulursun amd tarafındada 6800 bulursunhocam 30k civari falan