amd tabanlı en f/p sistem bu şu an için. youtube’da sistemin videosu var. ona da bakabilirsiniz.bu sistemi görmütüm ama soğutucu falan lazım olmazmı bide dual channel falan biraz daha uygun varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok hikaye oyunu böyle aman aman bi pc değilde lol fortnite valoda beni götürecek bi sistem lazım bilemedim
INTEL I5 12400F -ASUS RTX 4060 8G -ASUS H610M - 1TB SSD - 16GB RAM BU SİSTEMİ ALABİLİRSİN BÜTÇENE UYGUNBU FİYAT İYİMİ GAMİNG GEN TRDE PC HOCASININ SİSTEMİ ZAM YEDİ ALICAKTIM 1 SAAT SONRA İNDİRİM BİTMİŞ ALAMADIM O FİYATA NE YAPMALIYIM
ddr5 de dual channela gerek yokbu sistemi görmütüm ama soğutucu falan lazım olmazmı bide dual channel falan biraz daha uygun varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok hikaye oyunu böyle aman aman bi pc değilde lol fortnite valoda beni götürecek bi sistem lazım bilemedim
25k 4060 ddr4 pc için pahalıR5 5600 mü 12400f mi pc hocası sistemi 20 k
Hocam galiba siz başka bir sistemle Karıştırdınız Zam yiyen İ5 12400F'li RTX 4060Tİ olan pc'y di (İşlemci AMD olabilir tam hatırlamıyom) her neyse dediğiniz sistem 20K knk link bıraktım alta bakBU FİYAT İYİMİ GAMİNG GEN TRDE PC HOCASININ SİSTEMİ ZAM YEDİ ALICAKTIM 1 SAAT SONRA İNDİRİM BİTMİŞ ALAMADIM O FİYATA NE YAPMALIYIM