Neler Yeni

R5 5600 stock soğutucu ile kullanılır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
VtecKicked
Undervolt yapıp stock soğutucu ile kullanılır mı?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Rüveyda Akın
Undervolt yapmadan da kullanılır 75-80 derecede gezer üstüne zor çıkar paran varsa kule tipi al 60-65 sabit olur aşırı kullanım harici

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
5600x'i 2 senedir stok soğutucu ile kullanıyorum. Sıkıntı olmaz 80-85 derecelerde geziyor çoğunlukla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
VtecKicked
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Undervolt yapmadan da kullanılır 75-80 derecede gezer üstüne zor çıkar paran varsa kule tipi al 60-65 sabit olur aşırı kullanım harici
Hocam oyunlarda VSYNC açıp kullanıcam zaten , undervolt ile 60-65'lere düşer miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

5600x'i 2 senedir stok soğutucu ile kullanıyorum. Sıkıntı olmaz 80-85 derecelerde geziyor çoğunlukla.
Oyunlarda FPS'i 144'e sabitleyip kullanıcam zaten , yük altına sokmayı düşünmüyorum

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Hocam oyunlarda VSYNC açıp kullanıcam zaten , undervolt ile 60-65'lere düşer miyim?

Oyunlarda FPS'i 144'e sabitleyip kullanıcam zaten , yük altına sokmayı düşünmüyorum
SIkıntı olmaz dost. Dediğim gibi 2 senedir cs2, Battlefield 1 gibi oyunlarla 3-4 saat aralıksız fps sabitlemeden oynadım maşallah bi problem yok. Macun değişimi de yapmadım bu arada 2 senedir.

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
bugra
bence bi kule tipi al işlemcinin hakkını ver ben yüke bindiriyorum 65 i geçtiğini görmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Paranın bu kadar kıymetli olduğu bir dönemde o işlemciyi stok fan ile kullanmak ömründen yemek demek...1.000 - 1.500 TL bandında bir kule tipi soğutucu alarak uzun yıllar kullanabilirsiniz. Yoksa çok yazık edersiniz stok fan ile o işlemciye...

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
VtecKicked
SIkıntı olmaz dost. Dediğim gibi 2 senedir cs2, Battlefield 1 gibi oyunlarla 3-4 saat aralıksız fps sabitlemeden oynadım maşallah bi problem yok. Macun değişimi de yapmadım bu arada 2 senedir.
Çok iyiymiş hocam , kasam da ferah zaten o zaman bi sorun çıkarmaz

Paranın bu kadar kıymetli olduğu bir dönemde o işlemciyi stok fan ile kullanmak ömründen yemek demek...1.000 - 1.500 TL bandında bir kule tipi soğutucu alarak uzun yıllar kullanabilirsiniz. Yoksa çok yazık edersiniz stok fan ile o işlemciye...
Hocam 1000 lira atıyorsan alabilirim bütçem kısıtlı olduğu için stock fandan bahsediyorum

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
bugra
Çok iyiymiş hocam , kasam da ferah zaten o zaman bi sorun çıkarmaz

Hocam 1000 lira atıyorsan alabilirim bütçem kısıtlı olduğu için stock fandan bahsediyorum
bende thermalright burst assassin var 1300 civarı biraz daha bütçeyi yükseltip alabilirsin oyunlarda 60-65 dereceyi geçmiyor öneririm

Top Bottom