R5 5600 Termal Macun önerir misiniz

Stok fanı değiştirmeniz termal macunu değiştirmenizden çok daha verimli olacaktır
Çoğu kule tipi fan termal macun değiştirince gelen değer kadar katkı sağlıyor örneğin %5 gibi. Dikkat etmek lazım ucuz f/p olucak diye istenmeyen sonuçlar almamak lazım.

Merhaba R5 5600 işlemcimi GAMEPOWER WARCRY isimli kasa da kullanıyorum haliyle biraz ısınıyor çok kaliteli bir termal macun kullanmak istiyorum bütçe problem değil sadece alabileceğim en kaliteli macun olsun iyi forumlar :)
MX-4 güzel gider.😻

1Gr Thermal Grizzly al.

mx-4 kesinlikle dikkat et sahtesi var piyasada

Çoğu kule tipi fan termal macun değiştirince gelen değer kadar katkı sağlıyor örneğin %5 gibi. Dikkat etmek lazım ucuz f/p olucak diye istenmeyen sonuçlar almamak lazım.

%5 fark ancak kalitesiz macun ile kıyasla alabilirsiniz. Aşağıdaki videoda stock macun ile 1.4 derece fark ediyor. Mümkün değil aynı etkiyi yapması.

70lere geliyor 50 55 bandında çalışmasını istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana hangi modeli önerebilirsin en yüksek w/m-k değerini istiyorum fiyatı önemli değil
hocam termal macun o kadar fark ettirmezi bütçe sorun değilse yanına güzel bi hava soğutucu alın yanında gelen termal macun ile daha fazla performans alırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,779
Üyeler
187,103
Son üye
Ömercan1
Geri