Çipin fotoğrafını çekip atınBu işlemciyi yeni aldım fakat işlemcinin üzerinde 2020 AMD ibaresi var. Bu normal midir? Araştırmam sonucu 2022 de çıktığını gördüm çoğu kaynakta
Şu an macunları vs sürülü acil işlerim olduğu için kullanmak zorunda kaldım. Alt kısmında 2020 AMD ibaresi var işteÇipin fotoğrafını çekip atın
4/4/2022 bu tarihte piyasaya sürüldü işlemci.
Hayır 5600 cpu-z de vs doğru gösteriyor5600x olabilir mi?
Altta yazan 2020 ibaresi 5. nesil zen 3 mimarisinin çıkış tarihini gösterir, seni ilgilendiren ibare yukarıda 22 yılı 11 haftayı belirler sorun yok yani keyfini çıkararak kullanabilirsin işlemciniŞu an macunları vs sürülü acil işlerim olduğu için kullanmak zorunda kaldım. Alt kısmında 2020 AMD ibaresi var işte
5600 x ne zaman çıktı hocamAltta yazan 2020 ibaresi 5. nesil zen 3 mimarisinin çıkış tarihini gösterir, seni ilgilendiren ibare yukarıda 22 yılı 11 haftayı belirler sorun yok yani keyfini çıkararak kullanabilirsin işlemcini
Alıntıyı görüntüle
11/5/20205600 x ne zaman çıktı hocam
ah çok teşekkür ederim sizlere. dünden beri aklımda takılıyordu bu soru.Altta yazan 2020 ibaresi 5. nesil zen 3 mimarisinin çıkış tarihini gösterir, seni ilgilendiren ibare yukarıda 22 yılı 11 haftayı belirler sorun yok yani keyfini çıkararak kullanabilirsin işlemcini
Alıntıyı görüntüle
Rica ediyorum esenle kalın.ah çok teşekkür ederim sizlere. dünden beri aklımda takılıyordu bu soru.