rowsofffyy
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 35
- İsim
- Erdem
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kaç ram ve kaç gb kullaniyorsunuz çünkü ben bu ekran Kart ve işlemci olan videoları izledim valorantta 400-500 fps veriyor GTA 5 120-130, rdr 2 100-110 arası fpsler veriyoraynı sistem bende var b450 s2h anakartla kullanıyorum drop sorunu ve düşük fps sorunu mevcut anakartımla alakalı olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzun bi süredir M2 araştırıyordum. Bi kaç gün önce artık satın almaya karar verdim. Bu gün Fury Renegade sipariş ettim. Şu anda tavsiyem n11 Elmacık üzerinden Fury Renegade almanız.
Çünki Fury Renegade, 980 Pro'ya göre çok daha iyi.
Ben N11 Kuponu ve Nays kullanarak 2170 TL'ye aldım.
Ancak 980 Pro almak istiyorsanız, Amazon Almanya üzerinden alabilirsiniz. 2.251 TL'ye geliyor. Nays kullanırsanız tam 2k'ya getirirsiniz.
Hocam hiç elmacık v.b yerlerden bişey almadım alsam sıkıntı cikarmi mesela hepsiburadada elmacık falan var ordan alsam sıkıntı olurmuUzun bi süredir M2 araştırıyordum. Bi kaç gün önce artık satın almaya karar verdim. Bu gün Fury Renegade sipariş ettim. Şu anda tavsiyem n11 Elmacık üzerinden Fury Renegade almanız.
Çünki Fury Renegade, 980 Pro'ya göre çok daha iyi.
Ben N11 Kuponu ve Nays kullanarak 2170 TL'ye aldım.
Ancak 980 Pro almak istiyorsanız, Amazon Almanya üzerinden alabilirsiniz. 2.251 TL'ye geliyor. Nays kullanırsanız tam 2k'ya getirirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saolun hocam arastiriyim biraz bende ona göre karar veririmSSD olarak 980 Pro öneririm. RAM önerim yok, 3200MHz CL16 değerindeki en ucuzunu alsan iş görür.